Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nije to ništa, oni su se samo malo igrali .. ma taj Dodik, ma to je jedan šaljivdžija, raspjevani čoban, simpatičan, bezopasan lik, a neće ni ukrasti
Sefer Halilović " Šta čekamo!? Pustite Dodikove provokacije - on nije muško, vjerujte mi. Republika BiH je na pragu i Sarajeva i Banje Luke. Svi će se iznenaditi jer mi nemamo namjeru da živimo u ovom dejtonskom hibridu još dvadeset godina. Ako je Dayton dobar neka ga sebi primjene oni koji su ga nama skrojili"
@shahzudin to kad proglasite kalifat na 23% onda možete osnovati i šerijatsku policiju koja će suditi po volji rulje i kažnjavati bičevanjem i kamenovanjem ...a do tada tišina...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Nikakav dijalog već monolog Suda BiH.Dogovorili smo se Lavrove džaba moljakaš švabe. Referendum neustavan,ovce džabe izašle na "anketu", rs neće imat svoj dan a Dodick u Sarajevo na saslušanje.
misliš onog zločinačkog suda tkzv. suda bih koji prikriva,nagrađuje i finansira islamističke zločince??
@drinsky1 Ja bi ti preporucio da legnes valja ti sutra u prvu smjenu
PRIKAŽI ODGOVORE (26)
Cijela velika Rusija je klećala pred Jugoslavijom, sada ovaj bijedni nesposobni seljak iz laktasa ide kmećat pred rusima. Ko su jebeni rusi da govore sta da mi radimo? Dozovite se narode. Dodik i njegove kolege su kao politicko tijelo, radili politicke JASNE postupke protiv Dejtonskog sporazuma i ne kontam sta ovom narodu nije jasno. Ako se narod ne digne za linč ovog skota i cijele postave njegovih pomagaca...onda vam je bolje da bjezite prije potpunog razvoja politicke anarhije.
a kakve se sve ludosti ovdje pojavljuju, to je nevjerovatno. Sta da ona budala Kusturica, koji se zeli kandidovat za predsjednika u Srbiji, stvarno uspije u tome... To bijesno i sludjeno pasce ce rat izazvat izmedju Srbije i Bosne, a da trepnut nece.
@crnobijelisvijet Da imaš pameti i ljudskog u sebi, ne bi se usudio tako ružno govoriti o Kusti!
rusko pseto
@@CIA Pseto te napravilo!
@lukicka mrs u pm svoju usranu
KAKVA JE TO DRZAVA U KOJOJ SE NA VISE OD 70% ZEMLJE,VIJORE ZASTAVE SUSJEDNIH DRZAVA? KAKVA JE TO DRZAVA U KOJOJ DVA OD TRI KONSTITUTIVNA NARODA NE ZELE DA ZIVE U NJOJ? KAKVA JE TO DRZAVA CIJU HIMNU NE SMIIJES PJEVATI VAN 23% SVOJE DRZAVE? SVAKI MUSLIMAN U DUBINI DUSE ZNA DA TAKVA NAKARADNA TVOREVINA NE MOZE POZIVITI DUGO. OD INATA JE I KENJAC KREPO. AJMO DA SE NAPIJEMO I RASTANEMO KO BRACA.
@Srbivoje Koje su riječi himne BiH???
@Opozicija78 http://mondo.ba/a677210/Info/BiH/Himna-BiH-plagijat-uvodne-spice-iz-komedije-VIDEO.html jel ove himne??
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Haha čuj ovo "konstruktivan dijalog" u BiH? Ko djeca su naivni bože mili!
kako je reako Putin za eventualni sukob sa nemcima, kaze ne pada mu napamet da ratuje sa njima vec da ih sprzi nuklearkama.
sta je ovo Rusija ima filijalu RSa u Europi. jos malo.pa ce i ruske rakete u RS instalirat uperene protiv NATA
@Tume Za dobro svih u BiH nadamo se da ne...
da instalirat će na manjači i to nuklearne a mi ćemo ih odmah okrenuti prema sarajevu...hah
fuck of u Sibir, vaše na Balkanu je prošlo
Njihovo na Balkanu nikad nije ni bilo, tek dolazi
I rekao je poselamite mi Mićka i nek se ne boji doći u Sarajevo
Samo nam fali da počne treći svjetski rat zbog dvojice kretena koji su željeli da zaštite svoje je**ne stolice...
Javljaju se Nijemci, Rusi..., u svezi stanja u BiH. Daju potporu ili su protiv. Ali nešto ne čujem da se itko javlja iz matice i majčice Turske. Zaboravili oni svoju braću u BiH.
zauzet sa kurdima pravi mjesta braći bošnjacima znaš da mu je alija ostavio bošnjake u amanet a on skonto da bi najbolje bilo da su mu bliže da može da ih pazi...
Koji je ovo autogol manjeg entiteta nisu ni svjesni jos.
misliš šah-mat ?? ili fudbalskim riječnikom volej nabačen od bakira i sda ustavnog suda...
Sta je bilo bilo je.sad cemo vidjeti sta ce biti.al mislim da je bosna ovime ojacala..mislim nista licno, ja cu zauvijek voljeti svoju domovinu, vi cete suprotno i mozda neka opcija pobijedi na kraju a mozda ostane ovak nerijeseno heh
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ahaa tu smo znaci. Nas u Evropi ne interesuju komunisticko misljenje. Siti smo toga. Kako Njemacka, Poljska tako i ostale drzave EU.
„Ma kako se rezultati referenduma pokušavali omalovažavati, ismijavati ili relativizirati pričom o ekonomskim prilikama, ono što je jasno jeste da je Republika Srpska uspjela osnažiti svoj položaj unutar Bosne i Hercegovine, a i svoj međunarodni položaj“. Nakon ovog referenduma jasno je, kako će se pravila u BiH morati promijeniti.
@katoni haha od mobilizacije, prijetnji ratom ,kmečanjem strancima da se referendum zabrani spadoste na davanje izjave dodika zločinačkom sudu tkzv. sudu bih koji prikriva,nagrađuje i finansira islamističke zločince ... kad bi dodik ušao u to zločinačko leglo odrekao bih ga se odmah za sva vremena...
@drinsky1 napisao sam prije referenduma dodikov šah-mat...sad mogu da se češu po glavi islamisti... tjerali lisicu istjerali vuka haha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cire im Sergej ! Mogli biste koristih smeće iz škriljaca umijsto " plave vodke" .