Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta? RS hoce da postane Ruska gubernija?? Nista novo, Servi su poznati robovi Vizantijskog carstva - ko poznaje historiju zna za ovo!
BOSNA DO ZENICE !!! Zemljo desetljetna na vjernost ti se kunem od Sarajeva do Zenice od Tuzle do Starog mosta.
Sr and RU J van MJKu pog-nu! Bosna do Sibira!
Rusija je Q od ovce. Ko nju J i pita sta? hahahah. Zivjela Republika Bosna! Fuck off tkz. rs!
I Srbiju je podrzavala da ce Kosovo ostati u Srbiji?????? Ameri im daju ar stotina miliona a oni kazu: uddri bolan bagru.....
nesto kao dogovor dvaju entiteta ne postoji. jednostavno, entiteti nisu stvorili drzavu nego je drzava (naravo, privrmeno) uredjena kao dvoentitetska i decentralizovana. I sta ce rus pricati, vojska mu krompir sadi i vadi.
Ništa novo!
@Milorad Hajde da se ja i ti nadjemo, pa da na meni pokazes potocare? Obavezno mi se javi
POturice pssssttt inace slede Potocari a ko prezivi ide u Anadoliju.
smesno kad procitam negde kako te rs-OVCE u beogradu nazivaju bosancima hahah a zele nam biti braca =)
Ovi srboi su stvarno, ali stvarno paglu. pa procitajte jos jednom sta vam veliki brat rece (prodani, ko i uvijek): \"Toršin je rekao da njegova zemlja ne uslovljava BiH kojim putem treba da ide region, da li prema euroatlantskim intergacijama ili prema Rusiji.\" Znaci, boli ih hurac za vama, hehe..
Kad će više ovi KURDI iz republike šumske skontati da im ispiraju mozak?
Bosnjaci malo sta vise mogu izgubiti, kompaktni na teritoriji, sa pozitivnom stopom nataliteta koju ste vi vec izgubili prije 2 godina, odlazite, izumirete, jednostavno cemo vas jednom preglasati i naseliti. Vas cilj rata je bio nestanak muslimana a ne republika srpska... Samo polako, sabur...
jasamguziobajdenaidodikasadnablagoslovljenomdoruckuubanjalucialinemojtenikomrecipssssssssssssssssssssstttttpogotovotiRS!!;)volimjaitebeitebecunatakaritiakohoces;)
Muslimanima se sve jasnije govori da nema ništa od opstanka nakaradne tvorevine a oni još ne kontaju. Možda shvate kad ekonomski krahiraju a možda ni tad ne.