Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sasvim je normalno da se ilegalni objekti uklanjaju! A vjerujem da je gospoda ranije bila obavijestena o rusenju.:. Problem je sto neki misle da mogu uvijek sta hoce i kako hoce!!!!
Slazem se, ali da to rusenje bude po zakonu. Sto znaci da prvo mora biti delozacija, pa planiranje kako srusiti (a ne da sve na cestu ode), nalog sudski, obavjestenje stanovnike naselja i najbitnije, prisustvo organa zaduzenih za nadgledanje rusenja. Ovaj papanluk sa snimka se ne smije dopustiti.....
Ovi nogama šutaju u stranu ove ruševine 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Haha, čuj bagerista potlačen i nije ništa znao o čemu se radi, doveli ga i rekli mu samo ruši majstore hahaa. Bosno moja poharana haha
Nadam se da če Zdenko Jelić i njegova organizovana kriminalna grupa biti zaustavljena u otimačini imovine S.D. Željezničar.Nadam se da če njemu i njegovim pomagačima zakucat pravda na vrata.Mislim da če porijeklo imovine biti ispitano tom nekrunisanom kralju prevara i prostitucije.Dosta je bilo Zdenko Jeliću otimačine od S.D. Željezničar.Hvala ljudima u S.D. Željezničar što su odvažno i hrabro stali na put otimičaima naše svetinje S.D.Željezničar.Poruka ljudima u S.D. Željezničar samo hrabro jer pravda i istina je uz vas.
Neviđena pljačka!!!! Za sve je kriv Z. Jelić i tadašnji UO SD Željo.Veliki kriminal su napravili a SD se godinama bori na sudu za svoju imovinu.
Kauboj Vladić poteže pištolj. Koji su to lažovi brate mili.Deset godina se Željo bori na sudu za svoju imovinu!!!!!! I ovaj njegov "mali" Vladić može slagati do bola.
Koliki im je promet, zna se da se pazar predaje svaki dan i ne čuva se ispod šanka. Porezna upravo dali plačaju porez na ovoliki promet 200000 KM??????????????
Plavi zamak ie vlasništvo Želje. Samzvani "vlasnici" Vladići nelegalno koriste tuđu imovinu.
Nema nikakvog cunja,nema ograde komadi padaju naput cak dugo vremena ni lopate nisu imali nogama sklanjaju komade betona sa puta,sve nam je truhlo...
Mnogo je lokala prosireno na put pa Sarajevu.mnogo ih napravljeno tamo gdje nebi trebalo,ali sve su to veze i vezice i ovaj objekat niko je na crno i gdje netreba
Mjesto rušenja nije ograđeno, ugroženi i prolaznici i vozila. Tip nogom sklanja s ulice šut?! Svugdje se to smatra divljaštvom i ozbiljnim prekršajem, pa da imaju 50 odobrenja za rušenje, a ovako smrdi do neba. A MUP treba krivično odgovarati za lažnu informaciju da je bio prisutan. Dosta više lopova koji se kriju iza službenih iskaznica.
Dakel objekat je ispravo porušen. Citaju komentare i gledajuci snimak o kakvo je samo amaterizmu,papanluku,krkanluku,javasluku,primitivizom i strogo ne profesionalosti rijec. Zaista sam ogorecn pa mogu reci i razocaran!! Što jedan u komenaru napisa " Geografski pripadamo Evropi " , kako koji dan sve smo dalje i dalje. Bez ikakve najave,nadleznosti,opreme i sve sto je potrebno za bezjebdno rušenje, hahahha nema kraja seljackoj politici ! FUJ FUJEVAAA
Samo da se nađe neko toliko naivan da ti povjeruje!
NEKA JE SREUSENO,SAMO SU OVO MOGLI MALO STRUCNIJE ZAVRSITI OSIGURATI PROSTOR I TAKO TO..AL SVE U SVEMU DO TEMELJA DA KAMEN NE OSTANE,DOSTA SE DROGE PROSULO U OVOM OBJEKTU .
Jedan kupleraj manje
sto bager ne moze kasikom, meho to nogom odradi....
Meha nije meho
Ni izgraditi ni srusiti ne mozemo po zakonu! Koja debilnost
druže sve po zakonu. vlasnik željo i niko drugi
a ja krkanluka Bog te jedan,pa da je moj objekat bio u pitanjuu ja bi pušku uzeo,nema kad vadimo urbanisičku dozovu i sve ostalo masno te oderu,a kad ruše dodju s utjerivačima !nevejrovatno,koliko smo mi daleko od evrope,iako smo geografski u njoj,zaslosno"!