Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Rudari zeničkih rudnika ne trebaju brinuti za svoju egzistenciju\" Ako im je ovo Heco porucio trebali bi se mucenici zabrinuti i polako poceti nabavljati prirucnike za prezivljavanje, skupljati zalihe brasna, ulja i secera, izucavati jestive gljive i trave (predlazem im radic jer se u ratu dobro pokazao). Kad ovi sto ga ZaBiH-se do balcaka naivnim Bosnjama nesto kazu treba odma drugacije protumaciti ... npr Kad Hare kaze 100% BiH trebalo je to shvatiti kao 100% RS, kad Heco kaze ovima da ne brinu to znaci hebal iste jeza u ledja ...
Haris Silajdzic je poznat po postavljanju nesposobnog kadra sklonog kriminalu, mitu i korupciji, ali sa ovim Hecom je prevazisao i samog sebe i njegovim postavljenjem ZaBiH ga Hare kvalitetno tunjavim, pokislim i dezorjentisanim Bosnjama.
Rudari zeničkih rudnika ne trebaju brinuti za svoju egzistenciju. Hare i ja im otvaramo novu televiziju TV1 tako da him nece biti dosadno kad ostanu bez posla.
lopovi - nece proci ovaj put Jata, 100%, heće i hećići, a gdje su Safina i Haretova djeca? NIKAD VISE LAZOVI!!!
ovog mutikashu i lupeza kad vidim cijeli mi je dan baksuzan.
Haj fino, bit će poneka plaća do izbora. A poslije izbora, bolje neka imaju spremnu neku zimnicu sa strane. :)