Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako se uhljebashi sad medjusobno svadjaju.....a dok se rodbina zapošljavala, i ništa se nije radilo, svi su dobri bili......ebo ti firmu u kojoj papire prije predaš u sindikat nego u ljudske resurse.
Sabicu (koji je inace u ratu bio pripadanik Vojske RS) ako nema dugova,zasto nudis sudsku nagodbu?
Sta se javljaju ovi sa FTV kad i oni imaju jos gori program hiljadu puta ponove jedno te isto, de malo pustite VIZU ZA BUDUCNOST nisam je gledao od jutros, sviste vi ista bagra koja kosta ovaj narod.
ha h a evo istina polako izlazi na vidjelo. kad sada počnu iznositi prljavi veš. belmin i ekipa još jedino nisu kafu u kafićima pili na račun bhtv-a. jebeni stručnjaci pravo. vidi glavurde kao u bizona ali znao je sebi i podobnim
I kazu placaj BHRT, a utakmice reprezentacije gledaj preko stream-a ili ako je srece na Face TV
FTV ne bi smjela postojati nikako. Dobro kažu - FUJ TV!!!
Zar iko gleda BHT? Ukinuti i njih i TV pretplatu. I FTV i RTRS pride.
@JoseDeLaMata Sve entitetsko/državno treba ukinuti i dati privatnicima. Ako ne znaju zaraditi sebi platu, što bi im je ja davao? Preko 50 komercijalnih tv stanica u BiH i sve zarade sebi hljeb, samo ovi debili ne znaju iako im još plaćamo za to.