Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bojim se da je Velselin samo jedan od njih još tisuće srpskih monstruma koji su napravili strahote, a vise po birtijama po Srbiji...
ima li ijedan članak na ovome g.o.v.n.ar.s.k.o.m. portalu da se može komentirati, osim ovoga, koji je skroz NE-interesantan. P.O.S.E.R.E.M. VAM SE NA VAŠ ZAOSTALI NE-demokratski portal. klix.ba = g.o.v.n.o.
nataknem ti mamu glupu
Ne znam sta traze srpski novinari u teroristickom sarajevu...
Koji su bolesnici pojedini čitatelji ovoga portala, ništa ne znata komentirati bez izljeva mržnje prema hrvatskom ili srpskom narodu! STIDITE SE!!!
Sarajevo - sa 50% na 98% muslimanskog stanovnistva u manje od 20 godina Irak- http://www.dw.de/gubi-se-religijska-%C5%A1arolikost-irak a/a-16707966?maca=bos-TB_bs_sarajevox-4187-html-cb Isto ponasanje!
Novinarka se pogrešno "odrazila"..
Prošetaj malo niže od Ekvadora. Naravno lahko ti je braniti Memorandume iz donjeg rakursa. Stvarno je tško kada djeca od roditelja slušaju dasu osuđenici za genocid i sve ostalo heroji. Ali, kada se sretnu sa surovom stvarnosti i saznajuda su ti heroji presuđeni zločinci za genocid, onda su normalno frutrirana. Možda si i ti? Normalna opska nije pluvanje, tek da znaš.
Halooooo, svjetski šampioni laganja. Ti vaši ha, ha, ha, novnari (u rs i u kini kupuju diplome po želji) nisu privedeni, nego treba sami da dođu na svojim papcima i da se jave u stanicu.
PA ŠTA AKO SU NOVINARI ? LOPOV OSTAJE LOPOV, BEZ OBZIRA NA FUNKCIJU. HAPSI SVE REDOM PO ABECEDI , BAŠ SVE .
je u sarajevo prije rata iz crne gore doveo marko vesovic ko fol da boksa za zelju za stan i hranarinu
srbi IZ GENOCIDNE SUMSKE STO CITATE NASE NOVINE STA RADITE PO NASIM FORUMIMA STO KOMENTARISETE NASE KOMENTARE JELI TO I VAMA VISE DOGORILO SA IZVJESTAJIMA T ZVANE RTSR
Nejse,kerovi laju karavane prolaze. Hag ima opsirnu,veoma opsirnu dokumentaciju. Za sva pitanja o stradanjima,Haska web adresa Zadovoljan?
Dvije stvari me uvijek fasciniraju pamet kod zivotinja i glupost kod ljudi ! Ti spadas u na zalost u ove druge !
Svi su oni iz genocidnog entiteta Batko I Batko je njihov
Zalosno je da su tih 12 000 srba po.bili njihovi sa okolnih brda. Ironija sudbine,bombe ne biraju nacionalnost
Izvinite Hrvati i Srbi što smo vas 200 000 ne-muslimana samo iz Sarajeva, ,a još toliko smo nasih bivsih komšija i susjeda protjeraliiz Središnje Bosne, oteli vašu zemlju i imovinu, te ubili nevine žrtve i to sve zbog toga što smo slijepo pratili Alijinu deklaraciju, pogrešili smo što smo ratovali protiv dojučerašnjih komšija i susjeda, a prigrili smo bliskoistočnu braću kao svoje, samo zato što su naše vjere izvinite u ime svih Bošnjaka i stidim se svega toga! Izvinite braćo još jednom i nadam se da će jednom zauvijek mir doći na ove prostore i da ćemo svi muslimani i suniti i šiti i derviši živjeti u jednoj jedinoj lsIamskoj zajednici sa drugima, tj vama ne-muslimanima, koji će uredno davati harač i biti pušteni da žive u našoj zemlji i da će BiH pomoći za odštetu nanesenu vašim narodima! Maksuz sellam Srbima, Hrvatima i ostalima!
jebem ti staru