Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GO HOME
Moras biti gospodin i platiti zemlju, laHko je ovuda pisati kao sto ti pises: \"ne dam ni pedlja svoje,(TUDJE) zemlje\"!!! NeJma Pipo, uknjizena na druge, Pipoooo, oj...knjige kazu Pipo. A one ne lazu. Bosnijaucicijum moze samo da plati pa se klati, inace nema dzabe ni u stare babe!!! I to dobro da plati. A i sta bi ti sa zemljom, Pipo, pojma nemas o poljoprivredi, stari turski zanati izumrli, turci otisli, ako kakve bude strane socijale, dobro je, brate...zapadnjacke...a za neki posao treba skole, a moj si ga ti...drz se te socijale i kompjutera povazdan, sta drugo...
I odvlacis paznju, brate, od teme, na svaki clanak saljes isto, ko svabo tralala, htjela sam reci ovom dunda maroju da u dejtonu neJma stranih politikanskih sudija i sudova, kaze Dodik. I ja mu vjerujem. Nema. Nikad ih nije ni bilo. I taj Dejton sluzi samo kao pokrice, kako on to moze reci kad veze nema Dejton sa sudijama iz usa!!!
U silicijum bosnijaukacijum matematika kaze da dva i dva nije cetiri, vec osam. Tako i kod Pipe, od dva miliona, otisao jedan i po, a ostala dva...boze mili, cuda velikoga, udarila bena na vilena!!!
Hajde, Pipo, ziv bio, da ti prodam onu zemlju u federaciji, jer ako se odbije i ono zemlje sto su Srbi vlasnici u Federaciji, nece ti ni za gredice luka ostati!!! Covjece, samo pare spremi, odmah idemo u katastar!!! Sta jauces ovuda, fataj se kakvog posla i zaradi pare, pa da sklapamo biznis!!! Odmah da kupim kucu u Srbiji, pa da bude dobro i meni i tebi!!! Moze? Eto, samo da te ne gledam kako kukas ovuda ka sinja kukavica!!! I te Federacije ti pola vlasnici zemlje Srbi. Ebo te. A ti nista ne preduzimas da se to popravi, nego pises ovuda bez veze o nekih milion i po...kojih bre milion i po, to je loto, Pipo, a ne izbjeglice, novogodisnji loto broj.
izgleda da bi trebali svi protjerani Bosnjani iz BiH-e da se vrate u svoje avlije!Pa vrijeme je,da vidimo dal ce se duki obradovat,mora da ce se duki ubit tog momenta!NAJMANJE 1 500 000 protjeranih da se vrati i TACKA!Ugusit smrljive ratne zlocince koji se sire nasom Bosnom I Hercegovinom!Hej pa dal ste vi smislili da ce Bosnjanin pristat na ono sto si pohlepna srbska azdajo htio uzet?dusu Bosnjana i BiH-e?NEMA nigdje BiH-,NEMA naseg LILIUM BOSNIACUM!Bosancica ce se ucit po skoloama,TO JE STARO pismo nasih pradjedova! Bosna Ponosna,BOSONA,Bosnae,kak hocete al PRKOSNA OD SNA! BiH4EVER!
Sta uvijek pijenite ovde na nacionalnoj bazi Frane je sigurno za vas gospodin koji radi dobar posao za dobre pare i za vas je car i vi hajde svi cuvajte stoku u planine i povedite sebi vase hodze i popove.
Maroevići nisu bosanski Hrvati nego Hrvati sa Hvara. A on je jedan običan izrod hvarskih Maroevića - za dobre pare valja velike gluposti.
cuj ovog, frane - poturak, hehehe.. jesu li to bosanski hrvati od turaka potekli, hehe..
ma trebate im se izviniti, okrenuti guzice i onda se izljubiti.. oni se non-stop nesto pravdaju .. rijeka DRINA i to je to..
Frane = gov_no potur_ičko koje je to postalo za dobre pare.