Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzaludne priče :) Bosna je živjela i živjet će !!!
Dodo ti si samo četomašinovođama autoritet. Ostalima možeš mučkat kolu.
STVARNO NEZNAM STA HOCE G.Dodik? ma on uvjek nalazi sta nevalja u BIH, a necini nista kako bi se problemi rijesili. ma neznam samo sto mu uopste dajete prostor i vaznost sto on govori. oni su zasluzili zaista da budu ignorisani a g.Dodik smenjen sa te duznosti pa da se krene naprijed i da se pocne zivjeti. svi su svjesni da g:Dodik uvjek puca u prazno i potpiruje nacionalizam samo da bi sakrio sta se desava u R.S, i zadrzo poziciju da je on jedini dusebriznik za svoj,\"NAROD\"a on je samo za sebe i brine samo za sebe. njegova su djeca i unuci i cak praunuci zbrinuti a vi NARODE, drzite svoje SRPSTVO, to vam je najvaznije,
posere...m se dodiku u u usta srrrrpska lajava. pasce jedno seosko, nejelo se hljeba i pokvarilo mu mozak. on bi ko da neso odlucuje...moron vlaski,,,,,,,,glupi. jos gori su oni koji u njumu vide nekakvog vodju
ozenio sevian zidovku,rodilo se djete,naraslo...i zove jednom prilikom oca serviana na telefon:Tata,tata!sta sam ja ?Jevrejin ili servian? Sto to to pitas sine? Ma prodaje jedno dijete bicikl,pa ne znam da li da mu obaram cijenu ili odmah otimam?
...zanimljivi su “inspektori” koji su “istraživali” ubistvo Milana Vukeljića, a onda istragu \'\'slučajno\'\' navodili na pogrešan trag … Nije isključeno da građevinska mafija Milorada Dodika ima i \"tajne\" zadatke kao na primjer SAKRIVANJE MASOVNIH GROBNICA IZA PARAVANA GRAĐEVINSKIH RADOVA … ... pitam se kakve su to \"tajne\" u temeljima ogromne zgrade koju je sagradio \"BOG\" ...
Ali ljudi moji, ma koji god entitet bili, zar ne vidite da nas svjet igra, pa kakav visoki predstavnik da ima u našoj državi više prava od bilo kojeg političara!!
Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha................. što me nasmija. I onima preko Drine smeta Međunarodna zajednica. Dg. Virus ifekt. velikoserb. separatizmus (opasno) Th. Ponoviti Nato-liječenje , udarnu dozu, dok se pacijenti ne normalizuju da se zaraza ne širi.
Zar je bitno sto je to rekao Dodik, ili sto je poslat zahtjev ispred Vlade RS-a? Ko ovde govori o Srbima, Muslimanima, Hrvatima?? Ko govori o otcjepljenju, o Srpstvu, o ratu, o velikoj Srbiji, o unistavanju Muslimana??? Hajd prvo procitajte izvjestaj fino pa pogledajte sta je tu pogresno? Mislite da nas(vas) stiti visoki predstavnik?? Hajd se malo raspitajte, pa pogledajte koliko cjeloj zemlji BiH pozicija viskog predstavnika steti uopste? Koliko nas usporava na tom putu za EU? Koliko namece stvari koje nema pravo, i koliko se mijesa u stvari u koje ne bih trebao. Zar nam treba jedan \"dirigent\" iz Evrope da nam komanduje sta da radimo? Koja jos zemlja u tranziciji ima viskog predstavnika? Malo se obrazujte ekonomski pa onda pisite o stvarima koje nemaju veze s tekstom i pisite nebulozne komentare. Ima nas koji volimo ovu zemlju u ovakvom obliku u kakvom jeste, i kojima je dosta ovih bezazlenih nacionalistickih komentara..
JA TRAŽIM HITNO UKIDANJE ENTITETA!
Ajd\' Mile pricaj o strasnoj Evropi, samo da se ne prica o tome kako pljackas svoj vlastiti narod
a jeli bogati, pa da on opet moze udarit kako hoce .. ccc
Ukidanje entiteta smo morali malo prolongirati zbog situacije na sjeveru Kosova. Kao i uvijek Tači i Kosovari slabo rade svoj dio posla ali ne brinite inšta sve ide po planu.
Cuj, \"hitno\" traze......ma mam*icu vam vasu genocidnu, jos imate obraza da vi nesto \"hitno\" trazite?!
\"\"\"sprečava ekonomski razvoj, usporava EU integracije i podriva postizanje konsenzusa u državi.\"\"\"\" kad pomislis da ovaj genocidni konj nemoze gluplje on ga izvali iz pete hehehe samo vam jos balvani trebaju ko braci na Kosovu
Puko,,,jadan...skroz....
.... a koliko se ono predratnih stanovnika iz Banje Luke i okoline vode kao nestali ???