Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bice nas vise nego Kineza 5 000 000 bosnjaka 4 000 000 srba 10 000 000 hrvata (oni su se nesto utisali oko popisa garant nesto opasno petljaju)
Danas dolazi dijaspora zbog Bajrama, sad ih moraju popisat u RS- htjeli to ili ne :)
Kad dodo kaze da bez drzavljavnstva rs ne moze proci onda tako mora i biti.
a k'o da gledam nece im ponistiti popis, da smo mi kojim sucjaem slicno radili, vec bi nas svrstali u ostale i bez popisa.
Jos 15000 srbendi
Licemeran si jako, smesan vam je ovaj popis svima vama tamo, imacete vise stanovnika od Hr mozda, a ako se produzi jos malo mozda i od Srbije. Smesno. Mene zanima koliko zaista stanovnika zivi trenutno u BIH, da bi onda moglo prema tome da se plainra infrakstruktura/ekonomija ma sve bukvalno! A ovo je sve politika, dolaze iz regionalnih zemalja i celog sveta da sva tri naroda nabiju na po 3 miliona covece. I sta onda? To je realno stanje, ma smesno i tuzno. Bosna jeste zemlja apsura/mrznje i nelogicnosti nazalosti.