Komentari (221)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kretencine zatucane, ne mozes da vjerujes.
sve to stoji haveru, samo si ti to fino upakovao, a ja onako kvartovski kratko - jasno.
Davno je jedan mudri pisac rekao, tu pomaze samo Oluja.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
dabogda pocrkali u svom smradu , idioti jedni !
Cetnik treba po guzici dobiti da bi bio kooperativan. Bez toga, on razvaljuje sve. NE MOZE SE PRAVITI EFIKASNA DRZAVA SA CETNICIMA U KOALICIJI, KAD CE TO SARAJEVANCI VISE JEDNOM DA SHVATE. PO GUZICI IM DATI, PA CE ONDA CETNIK BITI VECI BOSANAC I HERCEGOVAC OD ONOG FOLERA DARKE BRKICA, KOJI UNOVCAVA BOSANSTVO KOD STRANIH HOHSTOPLERA.
samo ne znam sta radi ova nasa stoka, kako dopustaju sve ovo....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ja bih Vas nanovo zamolio da prestanete generalizovati. Za ovo sranje krivi su politicari, ne narod. Znam licno jako mnogo studenata srba iz Banja Luke, koji bi ovakvu odluku pljunuli svaki dan. Zao mi je sto mislite da su svi srbi krivi za sve sto se lose desilo. Neki jesu, to priznajem ali nisu svi. To nikako! Dok se vi ovako svadjate i osudjujete narod samo idemo u krug, a oni koji sjede u foteljama Vam se smiju, i manipulisu sa vama kao sa djecom. Skupimo se ljudi, dobri ljudi, puni razumijevanja nevezano za nacionalnost, samo dobri, i da mijenjamo nesto!
ovi iz RS-a a i ovi iz F BiH odmah sve što se pojavi kao tema gledaju da to uključe u oblast nadležnosti i pobogu nacionalne i vjerske pripadnosti. uopće ne gledaju što mladi u BiH neće imati realnu priliku učestvovati u ovako konstruktivnom i cjeloživotnom iskustvu na projektu Erasmus. naravno to političarima i nije bitno jer njihovoj djeci nije potreban Erasmus program da idu u zemlje EU jer to mame i tate lijepo plate, a na ovim programima djeca političara i neće prolaziti zato što nema štela (a i sigurno su poglupa za te programe) pa stoga, koja je funkcija da se takav program odobri. taj program može biti samo opasan za političare u RS i F BiH je pobogu stvoriće od mladih Bosanaca i Hercegovaca obrazovane opasne ljude koji će sutra prijetiti političarima, paliti i žariti parlamentom, ili ti našim riječima "ubiće brašno u političarima", a to naravno ne ide u korist trenutnim vlastima. sramota! Svi na noge za omladinu!!!!!
al važno je biti srbin -.- koje su to štetočine majko mila
Licno sad bih potpisao da se odvoje I da idu svojim putem pa da barem mozemo normalno zivjeti. Ionako nista mi ne znaci dalje iz avlije, bolje imati neke predispozicije nego ovako nista ni s cim.
U prevodu, vlast ne želi nikoga pametnog u ovoj državi. Ona želi zatucan i zatupljen narod koji talasa na krilima mržnje.
GTE RS genocidna tvorevina entitet rs mora se gasiti milom ili silom vještačka tvorevina mora nestati taj karcinom koči BIH u svakom pogledu.
RS vratiti u kameno doba.. pa neka se tamo obrazuju.. taman su na tom nekom nivou.. a normalne mlade ljude pustiti da napreduju.. e ne znam zasto ih se uopste pita i za sta.. ne znam ko je gori oni ili ovi sto to nude.. tilt klasicni..
Miloradu Dodiku, kao separatisti i unutrasnjem neprijatelju Bosne i Hercegovine, smeta sve sto je zajednicko. Branio i zagovarao svaku podjelu, a bio je protiv bilo cega zajednickog i civilizovanog ljudskog. Blokirao je, zloupotrebljavajuci entitetsko pardon etnicko glasanje, Bosnu i Hercegovinu na putu u EU i NATO, zalagao se za diskriminaciju nesrba, inicirao svojom ratno-huskaskom retorikom nacionalne sukobe. Vec sada pojedinci u Banjaluci otvoreno se suprostavljaju Dodiku i uzimaju zastavu BiH i kazu da je Bosna i Hercegovina njihova drzava u inat Dodiku. Posljednjih 8 godina od 2006 do 2014 godine Dodik je proizveo toliko problema, blokada, fasizma, ksnofobije, mrznje. Napadi na povratnike uglavnom su inspirisani njegovom ratnohuskaskom retorikom i mrznjom. Zbog mnogo manjih zlocina, raniji politicari u rs-u smjenjivani su odlukama Ashdowna, Petrischa, Westendorpa i drugih visokih predstavnika. Jedino Dodika zbog fasizma nisu dirali, a pogotovo njegov fasisticki saveznik Lajcak.
Bosna i hercegovina je najgora krajnost u kojoj moze da demokratija postoji! Mi smo pojam za demokratiju za onakvu kako ne treba! Ovo je dokaz zasto se nase diplome ne priznaju u svijetu! Podrzali su formiranje privatnih univerziteta koji sluze da politicki duznosnici mogu dobiti diplomu bez problema, rade sve da se postenim studentima zgadi trud koji su ulozili, da zavrse fakultet, da im se uskrati svaka mogucnost za usavrsavanjem a sve s ciljem da pate i da se u političare gleda kao on koji stoje do Boga! Na zalost! Ovo svakim danom postaje sve gore!
zajebant je zajeban u glavu. dokle se moze stici vidimo po njemu.....................
Stepi kao budali nije potrebno vise od znanja pisanja. Nije se cuditi njegovim izjavama.Budala ostaje budala.
Joj jebu i vas iz federacije ovi cetnici,strasno...ne vade ga :))
Lako je Dodiku blokirati ovo, kad se mali u njega, u pauzama branja jabuka, setka po Milanu, a genocidasi sve placaju. I ja bi isto bio protiv Erasmusa.
E,bas sam mislio ici da studiram u Brisel,hahaha,pa jedva mi placaju da studiram ovde,gdje je sve skoro gratis,nemojte me nasmijavati.Uostalom,apsolutno podrzavam da se ne smije prenijeti nadleznost sa RS na BIH,nikakve agencije ni drugi klinci.Vidimo mi kako to zajednicko tuzilastvo,sud i sipa rade.samo Srbe hapse.Nece da moze.
vlahe u ćorku,samo u ćorku,pa u kakvu rupu sa krečem
Ajd bravo,smislili su nacin kako da stvore jos jednu licnu agenciju.. A vi lupajte gluposti po komentarima..