Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
polako potrosit ce se pare...
\"Dodik je na tribini \"RS - odgovor na svjetsku ekonomsku krizu\" rekao da je već odobreno 350 miliona KM i da će jedan dio novca biti utrošen na sanaciju *postojeće proizvodnje*,...\" hahahahahahahah...hohohohohohohooh...huhuhuhuhuhuhuh... dobar vic. Koje ba postojeće proizvodnje?
Da se Dodiu nisu ukazale milijarde u snu? Dodi posjeti psihologa, mozda ti slika poslije terapije bude jasnija!??
Super je da RS ima milijardu dollara za razvoj, ali sta je milijarda dolara? 8 miliona za zaobilaznicu? Kolika je ta zaobilaznica, kada kuca Britney Spears kosta $7.2 milliona? Milijarda je nista. Velika je za pojedinca, ali za entitete velicine RS, milijarda je nista. Morati ce se dobro razvuci. Naravno, kakva je situacija u Federaciji, e to...
Za one koji nezive u RS da znaju da su u RS-u penzije duplo manje napr. najniza u RS 149,00 KM a u Federaciji 296,00 .Hrana i ostala roba od 20 - 50 % skuplja masovno se snabdjevaju i lijece u Federaciji narocito dom zdravlja Kumrovec i Sarajevsko polje .Narod krepaje vise nego u Federaciji ali nesmiju od diktatora da to ispoljavaju.Zatim stanovnika u RS je duplo manje . Natalitet na odnosu u Federaciju 40% manji. Dodo provodi politiku crkve a bog i batina svega ovoga je trebinjski vladika Grigorije. Ovo su samo neki podaci od onoga ko zivi i u Fderaciji i RS.
ma je8o vas vise Milorad Dodik, samo mu dizete cijenu ... IGNORISITE GA!!!!
@efendija.......dovedi seku u tu bukovicu da je ja gluho bilo klimnem odzada ...
zgembo je sifilisticni balavac kojeg nasadjuju hodze
Manji BH entitet ima MILIJARDU RAZLOGA DA OVOG BOLESNIKA umlati ko posljednje pseto.
Mir djeco, dodjite u Gluhu Bukovicu da ucimo Dove ! Jeremy ima shupcic ko cajni kolutic ! A sto sisa...Svaka mu cast !
Mojne tisra !! Covjek je dao bolji komentar nego sto ces ga ikada moci ti i zamisliti ! I ne znam otkud vam pada napamet da poredite rs i fbih, rs je propast zesca, mjesta do 20.000 stanovnika u fbih, i mjesta iste velicine u rs su nebo i zemlja, u fbih su ta mjesta vec mali gradici sa kompanijama, a u rs-u su to svinjarije ! rs je vecinom ruralna teritorija, to je cinjenica. Dokaz za to je i da su 4 od 5 najvecih bh. gradova u fbih.
Mnogo volim, kada mi ga shuknu...Takvi smo mi lojavci !
A Jeremy nosi tange i kara se u pakshu!
@Patriota Ti si jedan fasisticki kreten kojeg da je pravde treba strpati u dozivotnu zenicku romantiku. Da ti ljudi isperu taj prljavi mozak i otrovni jezik. Cije li si ti korijenje marvo?
Ma nek je nama u Federaciji bolje pa makar...Sala na stranu...Federacija je propast a komsije u RS bolje stoje nego mi. A to je nasa vlast kriva i nema sansi da ikda sjednemo na zelnu granu..