Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj portal je dno dna nema duplje smece!!!! Gore od Avaza ko hoce da procita nesto ozbiljno moze to na rtfbihili oslobodjenje,ostalo smece.
spirica cigana treba fizicki izbaciti iz kancelarije. trenutno srbi od potrebnih 19 po nacionalnom kljucu, obavljaju 26 polozaja u BiH institucijama, bosnjaci od potrebnih 25 obavljaju 11. Ocigledno se desava majorizacija bosnjaka, zato ako srbi nece milom smijene, treba ih fizicki izbaciti iz institucija, a na svako blokiranje drzave bih, treba odgovarati za nepostivanjem daytonskih granica genocidne krepotine.
Brat brata ne kolje i ne pravi genocid nad njemu!!!! Nemoj mene \"bratom\" zvat.... blize se osjecam Albancima, nego srpskom smecu!
Ovi smrdi vazda izalaze pobjednici, milosevic,jado dabic, kratko, lukici,bilja i drugi, dodite pameti, citav dunjaluk vam se smije genocidni.
@@Mrki Eto vidis kakogod okrenes vi sta nam braca :)
Zar nije Srbija zapadni dio Republike Velike Turske??? hehe :P
@@mrki Pa? U cemu je problem? BiH je samo Zapadna Republika Velike Srbije :) Nek nam je kao takva ziva i zdrava ! :) Srbija do Tokija ! :)
jesi li čuo da uskoro izlaze nove registarske auto tablice sa oznakom BiH i ti ćeš ih na romaniji provozati,ha ha ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... ajd uzdravlje.
Genocidni ostaju genocidni, traba se osloboditi takvih, sto prije to bolje. Prdekana
znaci ipak Dodik laze :) Govori da opozicija u RS-u nece vanredne izbore, a Radojcic (iz opozicione SDSa) hoce vanredne izbore..... kako sam rekao: SVI SU KRETENI!! :P
Sto su dosadni ovi sumnjaci koji ovdje pisu gluposti za saku dodinih cvaraka - jadno
Radojcic je iz SDS-a.
Zar nije Igor Radojcic predlozio vandredne izbore??.... zar nije on iz Dodikove stranke?? hehe :P jeste svi kreteni, majke moje mile..... treba se sve nacionaliste (Bosnjacke, Hrvatske i Srpske) poslati na ostrvo i zatvoriti dozivotno :)
Pa nista onda ce biti izbori samo u susjednoj FBiH ! Sto bi mi trosili pare za izbore kad je nered kod njih....