Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mehmed paša izgradio ćupriju svom narodu kao što je gradio crkve ako niste znali brat mu je bio Patrijarh,tako sad i Kusturica gradi Andrić grad svome narodu,on je pametan čovjek kao što je bio i Meša Selimović, zato su ovi intelektualci i viziori vratili se svojim korjenima!!!
Meša Selimović nije Srbin bio. Prestanite poturati cetnicke lovacke price.
Kako vas nije sramota, majku li vam *** sumadijsko bolesnu. Mesa jeste ozenio Srpkinju, kao i Kusturica, ali za razliku od Kusturice, nije presao na srpstvo zbog srpske koke.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Umjesto da budemo sretni sto jos uvijek ima nesto u ovoj drzavi, vecina se okrece nacionalizmu, umjesto ujedinjenja i boljeg sutra. Jeb'o vas nacionalizam.
Pa ovo što dotična M. lupeta je samo odbrana Dodinih lopovluka. Pa i Trebinju kamenje ukradoše. Svima po nešto ukradoše, te sebi A- grad napraviše. Koja je firma radila zidanje? Da nije možda iz Višegrada ili Trebinja! Opet - možda?
U Trebinju su samo pokusali uzeti kamen, kao i most. Ali narod nije dao, izasao lijepo i sprijecio to. Sta vama u Sarajevu rade pa sutite, smog, million i jedan problem, pa vi opet nista ne radite. Drugaciji je mentalitet ljudi, i sam sa iz Sarajeva pa znam.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nego, da li se u ova turisticka nocenja u genocidnoj uracunava i kad Mile Dodik prci maloljetnice u hotelu Bosna?
guzice jos malo a kad ga zatvore onda ce na njemu biti redaljka glava u skrip pa navalte
sta ce bosnjacima turizam......oni idu u brazil ahihihihihihihihihihihihiiii
Pusti bolan marvu cetnicku, 75% tih njihovih turistickih nocenja su skolske ekskurzije.
Pusti bolan marvu cetnicku, 75% tih njihovih turistickih nocenja su skolske ekskurzije.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ja mislila rijeć o turizmu (prirodne ljepote i to), a ispade po komentarima sex turizam...ccc :) Dajte ljudi više...
Pa dobro, imamo koristi od ovoga. Turisti obicno slijecu na nas aerodrom, a ne na ovaj u Trebinju (HAHAHHAHAHAHA). Ko god dodje na Jahorinu dodje u Sarajevo da trosi i da se provodi (a i cevap da nabode), jedino sto na planini spava i prosanka se malo. Dobro je kad ti RS nesvjesno puni budzet. De nam nabacite jos nekoga :D Elem sretna Nova godina svim KLIXOVCIMA :D https://www.youtube.com/watch?v=B4msIAGbqwo
Kume, mozda ima malo smoga u gradovima.. ali dolazimo mi u sume kod vas :D Jer za bosanskog Srbina je primarno stajaliste rezervat. Vi ste sumari , ne mi. Vi ste kao indijanci, zato ste sume i zaposjeli. Tako da te ispravim malo, rezervat je vase prirodno staniste.
ma nije valjda :D a ti ces mi reci da sam prije dolaska Turaka bio Srbin ? I jos da sam poturcen ? Informisi se , Bosna postoji i prije dolaska Turaka, a tu su ti i tragovi identiteta i da ti ne nabrajam. Pa ti si vise poturceniji od mene nakon 500 godina sexa. Pogledaj malo genetsko prijeklo Srba, vidjeces da u krvi imaju zavidan broj turskih gena :P Zato sagni se jos malo da ti ga bolje stavim.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Genocidni turizam.
Bosnu je unazad vratila genocidna bagra kojoj je i danas u cilju da Bosna ne postoji. Ja im samo dajem do znanja da se nikad nece zaboraviti ni oprostiti srpska divljastva devedesetih.
A o tome sto si elementarno nepismen mozemo drugi put.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)