Pa dobro, imamo koristi od ovoga. Turisti obicno slijecu na nas aerodrom, a ne na ovaj u Trebinju (HAHAHHAHAHAHA). Ko god dodje na Jahorinu dodje u Sarajevo da trosi i da se provodi (a i cevap da nabode), jedino sto na planini spava i prosanka se malo. Dobro je kad ti RS nesvjesno puni budzet. De nam nabacite jos nekoga :D Elem sretna Nova godina svim KLIXOVCIMA :D https://www.youtube.com/watch?v=B4msIAGbqwo
Kume, mozda ima malo smoga u gradovima.. ali dolazimo mi u sume kod vas :D Jer za bosanskog Srbina je primarno stajaliste rezervat. Vi ste sumari , ne mi. Vi ste kao indijanci, zato ste sume i zaposjeli. Tako da te ispravim malo, rezervat je vase prirodno staniste.
ma nije valjda :D a ti ces mi reci da sam prije dolaska Turaka bio Srbin ? I jos da sam poturcen ? Informisi se , Bosna postoji i prije dolaska Turaka, a tu su ti i tragovi identiteta i da ti ne nabrajam. Pa ti si vise poturceniji od mene nakon 500 godina sexa. Pogledaj malo genetsko prijeklo Srba, vidjeces da u krvi imaju zavidan broj turskih gena :P Zato sagni se jos malo da ti ga bolje stavim.
Prikaži sve komentare (39)