Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova prva dva "zaduženja" su mazanje očiju od ovih 254mil za birokratski aparat. Na 6,2mil se čeka nekoliko godina, a ovolika cifra za pre-finansiranje birokratije. Da ne zafali.
i mi ćemo sutra u federaciji napraviti tri nove džamije
neka, lijepo, super! bas mi je drago, malo dobrih vijesti! MMFradi-Srpska se gradi!
Samo krediti i sadaka? Pa ima li u toj BiH bilo sta zive love osim za place i benificije funkcionera?
Ovi sad zaduzuju nase unuke. Vec su odavno zaduzili nas. A ubrzo ce poceti i zaduzivati nase praunuke.
kvalitet obrazovanja se ne mjeri po broju diplomanata već po njihovoj kvaliteti. u bosni se diplome štancaju u svih šesnaest, a znanje koje dobiju je ispod znanja srednjoškolca u bivšoj jugi. nije do studenata, već do sistema. sa takvim znanjem oni ne mogu unaprijediti privredu, već mogu samo dobiti lažan sistem vrijednosti koji im prividno daje diploma. društvo propada jer ne valja obrazovanje koje je kostur društva. politika je pustila papke u obrazovanje i fakultetom danas vladaju mafijaške organizacije a ne naučnici. kako u sarajevu tako i u banja luci. ove druge ne treba ni spominjati.
ne seri bogati
PROPAGANDA REZIMA..... MALO RS MALO FBIH....
PROPAGANDA REZIMA
Kod nas ove fukare pale zgrade, a srbi grade! Malo nas je, al smo velika govna!
šokaca stvarno jes malo, a takvi ko ti i jesu govna.
Ja mislio grade zatvorski paviljon -.-
grade zatvorski paviljon za sebe :D