Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad fino u tuziti ih u Starzburu kao onaj general JNA kojem je iduzet stan, pa ce fino sumadinci da naplate 36 milona KM ;) sve ovako treba, samo tuziti..
i kaze zasto niko nece da ulaze u bih...zato sto te svi pljackaju....od onoga sto ti ostane kad te drzava opljacka.
Jel to Kiklope imas jedno oko ili je to Bosnjacki jezik sto ti pises LOL. Ako ako i ja sam nekidan kupio PC samo da mogu citati novine i lajati po portalima kad nesmijem ni u kuci ni na poslu a Bogami ni na ulici, pa reko ovdje mogu koliko hocu :)))))
da su bogdom svi bosnjaci koji su protjerani iz te genocidne tvorevine pametni pa da tuze za sve sto su pezivjeli a da ne spominjemo lopovluk i hajduciju pa nebi ih bilo ni na mapi u narednih sto godina otplacivali bi ko i njemacka zidovima! zivim za dan kad ce ta smrdljia tvorevina da bankrotira
Rs I federacija su instrumenti diskriminacije u okviru drzave bih . One Rs I federacija ugrozavaju prava prije svega prognanog stanovnistva a bogami I svih ostalih . Kao takve moraju se Rs I federacija. Razmontirati u cilju vladavine zakona I boljeg zivota gradama Bosne I Herzegovine.
Kad ste ih pokrali 1993 godine uzimali ste im srebro a novcane dionice dadnite onima kojima financirate ZLOCINCA Mladica i ostale bjegunce krvnike.
Kad ste krali i otimali .....niste uzimali obaveznice......a ta prica o nekretninama koje ste kao vratili.......hmmmmmmm to ste morali vratiti....jer je rijec o privatnom vlasnistvu.......a gdje je ono sto ste pokupili ljudima u parama....zlatu ....autima.......ma nema sta niste krali......od sudopera do ves masina....namjestaja....djecijih igracaka...........a gdje je ono sto ste uzimali kad ste protjerivali.....morali su vam ljudi placatti sto ih protjerujete i otimate im sve......gdje samo ono sto je Perka u BL pokupila od sviju koji su izlazili a gdje su tek svi gradovi.......pa vi ste biliu organizovani ko i nac- isti !!!!! SIKTER..........HAJDUCI.....RS=GENOCID=OTIMACINA
Obveznice treba zakonom zabraniti. I u onj državi su nam otimali za nekakve samodoprinose pa nam vraćali bezvrijedne obveznice.Zajam za zapošljavanje koji je bio ,,dobrovoljan\'\' (uz zavrtanje ruku i prijetnje) koji je u prosjeku bio tri tadašnje plaće nakon davanja obveznica za njih si mogao kupiti jednu košulju i farmerice.
Hihihiiiiiiiiiii... Možda i nije problem, ali pod uslovom da se i tebi izdaju obveznice za plate koje ćeš zarađivati do kraja radnog vijeka... Doduše imaš ti ti tatu, baš ti je sladak, hebo te on!
Za vrijeme rata je bio genocid u RS--u,a sad je na snazi PRAVNI GENOCID koji traje od Dejtona do danas.
braća Aliajgić to ne prihvataju
da mujo ili haso tuze PC dobili bi od sake do lakta. svojima dijele opet nase pare koje kradu reprizno od drzave, i kao tzv entitet snjiraju svojima. nemam rijeci.
Sta radi srbin u cosku??? SMRDI; HAHAHAHAHA!!!
a morem li ja da tužim RS za nanešenu bol i permanentnognanošenja boli zbog imena i zbog stanja u BiH!
@Bosanac 28.11.2010. u 18:56 Jel znas ti da ovako i Srbi i Hrvati po istom principu ce da tuze BiH? Tuzite slobodno za sve sto vam je BiH pokrala samo mi se cini da ste vi nju vise pokrali nego ona vas.
@ bez nicka Za sta ce te da tuzite Bosance? Tuzba sa naslovom \"Zbog toga sto niste dopustili da vas sve pokoljemo i pobijemo\" i uz to trazite mozda neku odstetu? ;) sto ste tuzlili, tuzili ste, stanove ste svi dobili nazad dzabalame dok sam ja neke vaucere u RS-u dobio i u keshu morao da platim svoj stan koji mi je Tito dodjelio kao i tebi, a ti si ga za certifikate dzabalame dobio. Bolje se poklopi usima i suti, budi sretan sto IZ nije podigla jos tuzbu protiv vas za sve porusene dzamije, to bi vas odvelo u bankrot...
Jel znas ti da ovako i Srbi i Hrvati po istom principu ce da tuze BiH?