Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ombasha, ... well, if you want I could screew you up, too. You can suck me. Now, fuck off prick!
MAN! YOU ARE THE MAN!
hajmo u boj na cetnike
Poenta je sljedeca. Cetnike treba istrebljivati svim sredstvima, ali za koga ... Ja da ostavim svoje kosti na frontu, a u pozadini arap ozeni bosnjakinju i naguzi je, pa djamiju izgradi, pa rodi krmence mjesanacko poluarapce, pa zajedno sa nasim balijskim seljackim zivotinjama izgradi seljacku dzamahiriju. NECEMO TAKO... Zao mi je onih Bosnjaka koji su kao i ja patrioti ove zemlje, ali mi nije zao onih Bosnjaka koji su se odrekli svoje zemlje u korist bijega na zapad ili muslimanstva. Ne znam koji su mi gori... Moj bosnjacki narod je vecinski balijska stoka i treba dobro razmisliti koga zaliti. Unutrasnji muslimaki seljacki cetnici su nam po sarajevu oduzeli radna mjesta, uveli smrad mahale po gradu, izgubili rat, popljackali zemlju i izdali sve sto su mogli, a mnogi i zdusili na Zapad. Mnogi i zestoko zasluzili ono sto ih je u ratu snaslo...
LJUDI, DAJ RECI TE MI IMA LI IKAKAV CETNICKI SAJT NA PALAMA ILI U MRSKOM SARAJEVU DA MOGU DA IH KARAM..
OVO SAMO IDIOT MOZHE ZABORAVITI EDINE TAJ KAD ZAGINE I NE TREBA GA ZHALITI
nikad edine nikad dabogda mi svi isto prosli ako halalimo ovaj put
Sjedim ja među onim narodom u Potočarima, kad vidim, mlada zenica, stisla se, znoj joj teče, grč na licu. Priđem, pitam je sta joj je, kaze: "Rađam!" "De sine", velim ja njoj, "ufati se jednom rukom za me, a drugom za svoju svekrvu" Tako i bi. Oduprije se zena na nas, musko dijete zaplaka. Zgrabih ja dijete, hoću da mu zavezem pupak, kad četnik predame: "Spusti to dijete dolje!", veli. Ja ga popustih na dimije, fino dijete, duge kosice, kao da je okupano.Četnik priđe, nogom stade djetetu na vrat... Crijeva izletise" [Dzemila Delalić iz sela Dobrak]. Narode moj nemoj te nikad halaliti i nikad zaboraviti,ko halali da Bog da ga rođena djeca proklela.
MAN, dobra, dobra u pravu si ti BOSNA I HERCEGOVINA JE ZEMLJA BIJELOG CHOVJEKA
Bosnjaci su se u ratu ponijeli kao obicna muslimanska rulja, sto nas je i dovelo do toga da ostanemo na 24% teritorije i moramo finansirati cetnicki olos. Lopovluk, izdaja, baliluk, mudjahedinluk, su osobine nasih balija. Sretan sam sto sam ziv, ko me je branio i hranio. Sa takvom balijskom stokom (cast 20-30 % normalnih Bosnjaka) se ne gradi ni svinjac, a nekamoli drzava. Poserem ja vas djamijasi, selamoalejkumasi i vaseg presednika, dok mi Bosnjaci evropske krvi i orijentacije krvavi red ne uspostavimo nema mira ni medju nama,a ni sa Srbima i Hrvatima. Bosna je zemlja bijelog covjeka.
A zamislite da je Armija BiH imala naoruzanje koje nije?! Sta bi bilo i kako bi se istorija onda pisala? Kome bi se sudilo u Hagu? U principu, ne zanima me, otisao sam davno sa Balkana, ali ne mogu da vam ne postavim pitanje. Diskusija je bila na mjestu, puna cinjenica, kulturnog prepucavanja. Da ste se barem ovako prepucavali '92, u kakvoj sali, pa otali zatvoreni 4 godine, ali ne... Trebalo je potrositi ono naoruzanje od stare Juge, Americku i mudzahedinsku pomoc.
Miljacka je rijeka plovna. Zoran Ćatić jede govna.
Miljacka je rijeka plovna. Zoran Ćatić jede govna.
Miljacka je rijeka plovna. Zoran Ćatić jede govna.
Miljacka je rijeka plovna. Zoran Ćatić jede govna.