Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma te ordinacije samo varaju narod sa testovima i uzimaju pare,kad se desi ovako nesto onda kazu 99% mi mislili da je sve ok,isto kao i sa maticnim celijama varanje ljudi
Mnogo mi je žao što se ovo desilo ali je žalosno što čovjek ne može da vjeruje nikom više, niti onima u domovima zdravlja koji te samo skidaju s dnevnog reda, niti onima koje plaćaš da ti se koliko toliko posvete...
Ne znam ko naruci ovakav tekst al nebitno. Uglavnom osim ako su u pitanju teze anomalije na ultrazvuku se ne moze utvrditi ovaj sindrom dovoljno rano. Sto se tice ove firme oni su se ogradili da je tacnost 99%. Mogla se uraditi amniocenteza pocetkom drugog tromjesecja. Iako moj komentar nije za lajkove, ipak je strucan, a vi sad komentirajte kako treba nekog objesiti i tako. I da napomenem nemam nikakve veze sa ovim akterima samo mrzim kad lincuju bez osnova.
Upravu si da se ovaj sindrom na UZ ne moze utvrditi dovoljno rano, ali kad god se utvrdi mislim da je ok da se saopsti roditeljima ( valjda zbog toga doktori i skute) , jedno je kad znas da nesto nije ok, a sasvim drugo je kad ti neko uporno govori da je sve uredu i uzima ti pare uredno za preglede i ti ocekujes sasvim zdravu bebu i onda se desi ovo.. Lahko je tudjim q koprive mlatiti, da se desilo tebi ili nekom tebi bliskom i ti bi lincovao, vjesao i slicno..
Uzas, tuziti ih dok se ne zatvore, ipak je to ljudski zivot