Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo zatvorise muzeje pa sad skole,firme niko nije otvorio 20 godina pored toliko donacija a gradjani spavaju li spavaju a kad se probude bit ce kasno za sve
kakvo kršenje prava, pa neće ih na ulicu!!! Mozda je tesko roditeljima koji svoje luksuzne ljubimce parkiraju po cijeloj cesti okolo hotela Tuzla prilikom dovodjenja djecu u skolu, ici nekih 500 metara dalje u sljedecu skolu. Oni kao ne dovode u pitanje sigurnost djece? Kakvo jadno iskoristavanje roditelja i djece od strane "onih drugih" politickih struktura, a i jesmo ovce vazdan bili... Doduse, nije ni ova ministrica olicenje pameti i moglo je ovo puno bolje, ali ovo sigurno nije nacin. AFERIM seljacima koji povedose TK :)
LOPOVI IZ MINISTARSTVA I VLADE I NA OVAJ NAČIN POKUŠAVAJU DA PLJAČKAJU BUDŽET! LOPOVI POKUŠAVAJU DA UMJESTO IZ BUDŽETA PLAĆAJU PREKO DJECE !!!
Al su nastavnici nahuskali roditelje, mislim da se razumijemo. Ministrica nema veze sa zivotom, ni ona ni njen covjek koji radi na dva mjesta, u dvije razlicite drzave puno radno vrijeme. I to nije sporno da je ona nedorasla toj funkciji. Ali ovdje je tipicno iskoristavnje djece i sve me podsjeca na gluhu bukovicu i poznatu parolu "mi smo hodzini, hodza je nas"
http://zaradanovca.bosnianforum.com/t2-zarada-novca-preko-interneta
Željan sam p*** e. :(
Sramota, šta ovi naši političari rade, sramota !!!