Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma gdje su komentatori? Samo 1. Sta bi ovom Amerikancu? Nije li SAD najveci prijatelj Sarajevu? Zar nece genocidas Dodik biti svrgnut sa vlasti na silu bas od SAD? Zar nece Ameri ponistiti postojanje genocidne i fasisticke tvorevine? Tupsoni Muslimani, Amerika ugnjetava sve Muslimane svijeta, a vama ce stvoriti drzavu po vasoj volji. Ne znaju oni sta bi sa vama a dok ne smisle, drze nas ostale na cekanju. Bice bolje
Drzavna imovina je drzavna imovina, a ne imovina entiteta i o tome nema rasprave! A koliko se pruzaju nove sanse pred BiH, vidi se po tome da su miljenik SAD i EU, Milorad Dodik i njegov pas cuvar Dragance i dalje u igri. Svakoj budali je jasno od koga dolazi najveca podrska velikosrpskim separatistima.