Komentari (277)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Strašno...
Kaze ovaj jedan vamo: Nemojmo da otvatamo teške oko kojih se ne možemo dogovoriti....
Sad ce Konakovic odgovoriti diplomatski: Možda i neće biti Muzej...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Slijedeci izbori Dino, Nermin, trojke, osmorke, Nipovi, SDP-ovi ... OUT!!!!!!!!! Jedva cekam ...sad ste dobili glas i nikad vise
Sad ce Konakovic da odgovori kao za Genocid.... možda i nece biti Muzej....
Isto bi ti ovo dopustili i zeleni, svakako su naredjivali povlacenje sa Huma i Dubravske visoravni .
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Jel doso vakat hehe
Evo dokaza, tada je evropa gledala i nadala se da će raskomadati Bosnu. Samo je nijemo posmatrala. A danas su se već i uobrazili da im javno na naše oči pomognu. 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Licemjeri
Jedino glup, zao i neuk čovjek može zaobići činjenicu da je Heliodrom bio logor u kojemu su dovođeni, premlaćivani, ubijani, nehrvati Hercegovine. Presude za UZP se ne mogu izbrisati. Doći će vrijeme kad će normalni i pošteni Hrvati progovoriti o ovome bez straha od svojih lidera huškatora.
Uskoro i u Ahmicima.... Zivi bili pa vidjeli... Selo gori dok se baba ceslja.... E moj bosnjo.... ni za sto gen.cida neces doci pameti.
Evropske vrednosti. Fuj. Bolje sa Kinom biti prijatelj
Šta je sa pripadnika HVO a koji nisu iz Hercegovine. Šta je sa naših poginulih pripadnika. Jesu li oni ustaše? Nisu ratovali protiv Bošnjaka. Kao da nije bilo logora za Hrvate. Kakvi su to dvostruki aršini. U ovoj našoj državi svako ima svoju istinu. Što prije to prihvatimo bit će nam lakše. Svako dobro BiH.
Pa nijedan logorm, ako je i bio nije postao muzej u slavu onih koji su držali logor.
Od UZPa do ovog. Ima li se odgovor. Dino nebi smio hodati sigurno.
Piše li išta u logoru u muzeju u Jablanici o zatvaranju i premlaćivanju Hrvata?
Poozvati predsjednike stranaka Osmorke da budu nazocni na otvaranju,a prije toga da irgatuju prilikom gradnje.
U hvo je bilo isto tako i.postenuh i casnih ljudi. Ivi se duze njima a ne poganima koji au oskrnavili njihovu zrtvu. Osim toga, bez hvo ne bi ni.bilo bih pa vi pricajte sta hocete
Zasto se Srbija i Hrvatska ne tuže za ratnu materijalnu i nematerijalnu odstetu .Oni su bili strane u sukobu i agresiji . Pojedinacno od strane zrtava rata kao i od udruzenja . Ako vec nece proci preko institucija moze i ovako. Treba da plate miljarde odstete . Niko nista ne poduzima po tom pitanju 25 godina od rata .
Bolesno
Ne može niko zdravog razuma reći da ovo nije obično provociranje. Kako bi bilo Hrvatima da im u Vukovaru Srbi otvore muzej na mjestu nekog stradanja npr? Ne vidim razlog da se stalno prst u oko nekome gura, osim oportunizma i stalnog držanja tenzija napetim, jer logično je da će Bošnjaci na ovo dići glas i da je ovo stvarno ružno!
eUropske vrijednosti...Ostatak svijeta treba da se ugleda na njih...latin i licemjerstvo..uvijek idu skupa...