Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kcerka mi se udala u ovom restoranu. Atmosfera je bila kao iz filmova, jedina zamjerka sto muzika nije mogla trajati iza 12 sati i svaki gost je morao da plati parking za sebe.
Hajde, na nekom drugom mjestu ce te lako ponovo okupiti sponzoruše kao i do sada, Neno Muric ce vam i dalje pjevati i kraj price.
ovo me podsjetilo kad sam dobio rjesenje da sam lisen slobode na osam dana zbog neplacene kazne od 40 maraka za "slovo P" iz 2019. godine koje sam platio prije godinu ipo. jos su napisali da su me upozoravali, nit je upozorenje doslo nit je neko provjerio jesam li platio kaznu. zato me ovakvi stvari ne cude kod nas