Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Bogu pa smo dobili covjeka koji ozbiljno i odgovorno radi svoj posao. Status slobodnih umjetnika se mora dovesti u red .Dosta je bilo razbacivanja. Ministre samo naprijed Sarajevo svojom tradicijom zasluzuje da bude metropola kulture.
Samo pravedno i po zasluzi .Nedaj se ministre i izdrzi do kraja
ne volim hvalti nikoga a politicare posebno ali evo covjek glupe probleme jednostavno rjesava i sutra moze reci ja sam uradio to i to. Kakvo bi mi mogli biti drustvo samo da glavonje hoce guzicom mrdnut
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Prema tome, Kanton Sarajevo u skladu sa budžetom kojim raspolaže nastoji da kultura u napreduje, a ne samo da opstane. ovo treba svima da bude moto ...svi trebaju da pokusaju da pokrenu stvari sa mrtve tacke a ne samo kuknjava . Samer Rešidat ima moju podršku i hvala nebesima pa imamo takvog covjeka kao ministra
to su oni sto su im komentaru pocinjali sa "vlada premijera niksica..." ili "direktor karic radi dobar posao...". Bravo klenovi
Umjetnici su emotivni ljudi. Baksuze, ne lupaj više gluposti! Šta je sa ostalim ljudima?
trg heroja
Podsjećaš na jednog trola koji cesto komentari se članke dotičnog ministra, ako i nisi taj isti lik.
Ha, iznio je toliko predpostavki, a ni jedno potpuno i suvislo riješenje. Šta ćeš kada su zabranjeni savjetnici!
A jeko ovaj stranac ??? Salu na stranu,jel ovo onaj iz one sol azur agencije,sto pravi one fol derneke itd,i on fol ministar necega.Krasno,fucking unbelivable,ja kontao Komsic ozbiljan covjek,kad je pravio stranku.
Ovo je hinja kakve nema na svijetu. Poznajem ga iz pocetaka DF-a, radio sam nesto za njih, hinja, poltron i samo gleda dje ce dupe uvalit i sad bi ja trebo da mu vjerujem hahahahahahahahhaha bijedo. NIsam ni ujednoj stranci i nisam pristrasan.
Kome ti maglu prosipas ??
Fol ti njega znaš ?? Da ga znaš ne bi mu se iz pakasa izvlačio. Zato se mani te mahalske priče i radi nešto korisno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
To Samere, samo posteno! Ne mozes marvi udovoljit.
Svaka cast za ministra, ovo je primjer kako se treba obavljati posao.Nadam se da ce i drugi istim putem krenuti.
Ovo je tek pocetak necega boljeg, ja se barem nadam.
Toliko su ga pljuvali, a covjek se toliko trudi. Dosta mi je kvazi umjetnika, Samere dovedi to sve u red!
Jos kad bi se neko sjetio uloziti u proizvodnju...
Jos da neko uj
hajde pa da nam i umjetnici zapjevaju dzaba , dosta smo im na harmonike bacali
Sulejman Haljevac je clan udruzenja umjetnika koje nije osnovao Samer Residat niti je on doticnog proglasio umjetnikom, vec vi gospodo umjetnici. Isti slucaj je i sa ostalim. Ovaj covjek je prvi koji uvodi red. Koliko vidim ovim zakonom on omogucava mladim ljudima da u pocetku dobiju status a kada se afirmisu svoje mjesto prepuste drugim.
e cuj memo haljevac , pa dokle vise .Ako je on umjetnik treba da se kolektivno selimo iz drzave
e ne mogu da vjerujem ko su slobodni umjetnici i kakve beneficije imaju ...pa sta su radili ministi ovih prethodnih 20 godina tito dragi ...pa ja bi bio najbolji ministar na svijetu , koliko retardiranih stvari se moze rijesiti za kratak period ..evo ovaj je pokazao malo volje i zakucat ce ga za nebesa
revolucionar Sada će odluke po "umjetničkim" kriterijima donositi Rešidad. Ma, daj molim te!!! A mafija koja je oko njega će odlučivati umjesto njega Imaćemo u kriterijima za umjetnički rad svega i svačega, ponajviše tata i mama!
to je vec drugi par rukava i iskreno ne zelim da pricam o stvarima koje ne znam...vrijeme ce pokazati
još neka se deen skine sa liste umjetnika i ovaj ministar ne mora raditi nista do kraja mandata, on je svoje uradio. Do sad mu svaka čast.
Neko po nastupu uzme 20-30.000 EUR-a i nalazi se na tim spiskovima kojima se iz budžeta plaćaju doprinosi, a neko se nalazi na Birou i dobije neki poslić od par stotin KM i skine se sa evidencije i izgubi izmedju ostalog pravo na zdravstveno to je pravba država. Da bi dobio dječiji dodatak ne smiješ imati automobil (ni GOLFA dvicu), a da bi ti država plaćala doprinose možeš imati i vile i automobile i jahte. Lopovi donose zakone za lopove.
daleko je sunce >>> ni ovaj ministar ne će imati koqe da stane na stranu pravde i pravednosti. Uostalom nije doveden i zavezan u ovom ministarstvu da radi po zakonu, već da sluša i nepriča previše. i to što kaže napiše mu sekretarica.