Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spremi ostavku i prazni fijoke. Vračaš se tamo odkuda si došao!
york_99 oVAJ LIK IZ FONDA MINISTARSTVA NEMOŽE NI FENING DA DA BEZ ODLUKE vLADE ( ČITAJ DINE). oVAJ LIK JE SAMO OFIRNI FOLIRANT, A VRIJEME JE VEĆ POKAZALO DA JE TEŽAK PREVARANT!
Dobra ministar, radi svoj posao i onda dodju supci sa strane i slikaju se i lafo oni pomogli. Samere samo hrabro, Jebiga trebas biti spreman i ocekivati lesinare
Bosnjacki mentalitet. Prozivaj covjeka bez obzira sto radi u interesu gradjana jer mu ne valja frizura
i Jordanac, a nije čistokrvni Bošnjak (bogumilsko-ilrikosg porijekla)
To je najveci problem SDA bratije...i plus problem je sto ne krade... Da krade za zvijezde bi ga zakovali
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dragi ministre nisi ti ništa zaslužan za zlatne medalje koje osvajaju naši sportisti. Reprezentacija u sjedećoj odbojci zlata osvaja zadnjih 15 godina, a mladi košarkaši ne bi bili u prilici da se bore za zlato da um dobri ljudi nisu platili kotizaciju za takmičenje. Zato, mičite svoje šape sa zlatnih momaka!
Pa citaj malio brate... Ko je dso pare kosarkasima a nije bilo medijske pompe... Raspitaj se malo nije Bakir Izetbegovic... A obzirom da je ministar i da raspolaze tim novcem u ime gradjana logicno je da ce reci DAO
Brate kojim novcrm on raspolaže, noje dao on pare iz budžeta ministarstva, nego je pare uplatio jedan poduzetnik iz Viteza (ne spominjem ime, ta vrsta reklame čovjeku ne treba).
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
summer is coming
Jedini u KS koji nešto radi i za kojeg se može reći da se trudi. Stvarno ne kontam, zar je teško i ostalim nešto raditi pa koliko god. Samo mrdnite te guzice iz fotelje.
Slazem se...
Rešidat? Odakle je ovo u Bosnu šljeglo?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jesi ti super, a svi su ostali bezze baš
Karinaš u egzilu. Odnosno babo mu u njega. Cuj SAMER? cuj REŠIDAT?
prava, tradicionalna bosanska imena...koje li je vjeroispovijesti ovo ime i prezime? ovo meni nekako hipi, američko Samer..a, prezime stvarno ne znam..jel' ovo Sandžak, Kosovo, Turska? možda je mješanac? sreća pa se razumije u kulturu..i pravopis, svi mu dopisi gramatički perfektni.. baš
koje je ovaj "fajne"