Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo dokazuje koliko su oni bolestan narod, jedini oni veličaju i podržavaju ratne zločince
Ovo plaćaju svi građani Bosne i Hercegovine, jer veliki dio budžetskih sredstava u entitete se priliva iz zajedničkog PDV-a. Najveći prihodi od PDV-a se ostvaruju u FBiH - što je i logično zbog najvećeg procenta bošnjačkog stanovništva u FBiH i samoj BiH. Bošnjaci i Hrvati iz RS-a direktno utiču u budžetu RS-a i kao takvi su finansijeri osuđenih ratnih zločinaca. Ako ovo nije dovoljno da se digne frka na svjetskom nivou po ovom pitanju, e onda stvarno ne znam šta jeste.
to da mogu otici na kafu
ovo je samo dokaz da svi mi podrzavamo zlocince sta reci vise
Da li bi se inteligentan i obrazovan čovjek identificirao sa krvoločnim pošopijom? Koji bi razlog bio da cijenim takvu budalu i poštujem njegove postupka nad kojim se cijeli svijet zgražava?
Kad predstava bude završena i kasa se isprazni, i bude, ne ima se kud dalje, lažni patriota Dodik će natovariti onaj avion, pa što bude zlata i para i pravac Rusija i opet će prićati da je prognan, zbog borbe za narod Srpske.
U Moskvi će ispijati šampanjac od 3000 eura boca, a ovdje će nas entitetlije ubjeđivati kako je šuknuo bošnjacima i likovati nesvjesni svoje stupidnosti...
Da je svakome jasno kao dan, da su se našli zli i naopaki ljudi koji su Jugoslaviju rasturili, pa su ti isti izazvali mržnju među nacijama, pa kao primjer, prvi Milošević je Petra Stambolića, onoga koji ga je uveo u politiku, ubio i zakopao u parku, pa sigurno zbog politićkog neslaganja, onda je jasno da je to zao čovjek, pa je skupio sve iste kao što su i on i Franjo i sad treba da ih slavimo i da ih žalimo.
Nije Petra, nego Ivana.
@Doo Rogovi i Kopita U pravu si izvini.
ZASTO KLIX NE OBJAVI SAD KAKO JE BRISEL ODBIO HRVATSKE RAZLOGE ZA BLOKADU SRBIJE????? JER IH NE SMATRA KAO KRSENJE NEKIH STVARI I SLICNO....A KAD JE HRVATSKA REKLA DA CE BLOKIRATI ODMA STE OBJAVILI.... KAO STO SAM VEC JENDOM REKAO HRVATSKA SE PITA U EU KOLIKO I LITVANIJA I BUGARSKA ZNACI 0 BODOVA..ONO STO TI KAZE NJEMACKE,ENGLESKA,FRANCUSKA TAKO CE DA BUDE A TI IMA DA SUTIS...I EVO OPET STADE EU NA STRANU SRBIJE...A NE NA HRVATSKU KAO I KOD BLOKIRANJA GRANICNOG PRELAZA...OOO HRVATSKA NISI BITNA
@Azraill Pa ako te zaboli zasto onda objavi kad su rekli da ce blokirati? hohooooo
@puJ-do mozda ti
Varvari.....nema kud dalje...i kad ti neko kaze placaj porez....da ide onome ko ti je pobio pola familije jel??Kopilad
eto kome idu pare od PDV ili jos gore o kredita MMF-a!
Umjesto da izdvajaju pare na skolovanje, medicinu i opskrbljivanje siromasnih porodica oni se brinu o osobi koja ce ubrzo i umrijeti.
Eto zasto je poskupila struja u MANJEM ENTITETU!! Pusti jadni narod nek zivi NESRECO DODI .....
Treba im otrova poslati! Pogan najveca bez stida!!!! Dno dna!
Dok se u svom patriotizmu, radi svog rejtinga, Dodik narodu srpskom dokaže ogulit će buđet do kosti, a onda će opet, daj nove kredite od MMF-a.
Sto je naj gore Bakir ga gura tim kreditom
@percepcija recepcije Po tim pitanjima su jedinstveni.
Što će bi im trebali slati, imaju tamo dovoljno hrane, a odijela dobiju šarena, a ako im je za kantine onda će se samo zarakijat, pa tura po tura.
Vazelin buraz. Hag je skup...
jel iko pitao poreske obaveznike????? ma ovdje treba jedan drzvavni neposluh pa kad ostanu bez ijedne banke neka onda rasporedjuju...banditi
ionako su poderanih gaća na guzici, nije da mi nismo, al valja im zuljat zadnjicom o asfalt :)
@thewhisper daju novac za ratne zlocince to je i FBiH radila.......davala novac i za odbrane i tkz dzeparac........ista govna ista.......svi ista govna
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jooj boze RS nema za sta pas da ujede, nemaju ni za penzije i oni ce nekome slati pare. Ne znam samo ko koga ovdje tačno zeza, oni Klix ili Klix njih.