Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lejla Rešić i Anton Kasipović ispred Republike Srpske se bore za očuvanje Dana Republike Srpske... Volite li?
9.januara je osnovana srpska republika Bosnia i Hercegovina,nema tog suda na svijetu koji neće ovakvu diskriminaciju osporiti.
Prisustvo Srba na ovom portalu te frekventno i frustrirano komentarisanje je dokaz koliko su nezadovoljni svojom genocidnom trorevinom.
Bice da je obrnuto. Histericni govor mrznje koji vi forsirate je posljedica onoga sto Bosnjaci trpe punih 20 godina kroz postojanje Republike Srpske sa jedne strane, odnosno konflikta sa Hrvatima u Federaciji sa druge. Srbi ne mogu biti nezadovoljni postojanjem RS, dok Bosnjaci itekako mogu buduci da BIH nije ni 2% onoga kako su je oni zamislili.
Ahaaaaa, čemu zahtjev nečemu što ne priznajem, došla maca na vratanca.
Treba zabraniti vjesanje zastava tzv. Herceg Bosne po SBK i HNK... kaznjivo da bude zatvorom... mozda moze al mora biti k velika zastava BiH, kao u USA... dosta je vise ustasluka i cetnikluka po BiH....
E vidis, to bi se lako sprovelo kad bi se samo bosnjaci pitali. A ovako posto dijelis drzavu ne moze...ili jos nisi svjestan da dijelis drzavu i da ljudi sa kojima zivis nece da budu Bosnjaci? Treba da vam se crta ili sta, ne razumijem?
srbi = turci
sljedece nek bude naziv entiteta.
Ma nema, bosnjacka Bosna samo sto nije ;) Ti stvarno mislis da sve i da se ukine naziv RS da bi nestali Srbi iz BIH?
@Mickey10 nema porebe da nestaju, isto tako nema potrebe da se nesto po njima zove sto njihovo nije.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Каква глупост и губљење времена. Још мало наши затвореници долазе у РС и нема да имамо ишта са исламским 23%
Opttl, pitanje je kome je drzava tamnica i ko koga prca. Srbima je bitna samo RS i tu imaju sva ustavom zagarantovana prava-ime, jezik, identitet.A Bosnjaci ne mogu da uce bosanski. Pa se zapitaj jos jednom ko je u tamnici, Srbi ili vi? Priznaj da ovo nije drzava kakvu je Aljo obecao?
@OptIII Чему такво изражавање? Разумем вашу фрустрацију, али ипак мало достојанства није наодмет.
e poslije ovoga treba trazit ukidanje naziva republika srpska jer je diskriminirajuci
šipu ga posrbice djikanska
Koliko je ustavno maltretirati djecu i uskratiti im pravo da se obrazuju na bosanskom jeziku?
Е то да видиш. Усред Херцеговине а нема босански!?
@sorabdrinaserb Jezik bošnjačkog naroda je bosanski, to je potvrdio i Ustavni sud BiH. Uskoro ćete promijeniti mišljenje kada ne budete mogli reparirati štetu koju se napravili kada počnu pristizati pojedinačne tužbe roditelja.