Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusmireeeeeeeeeeee hoće li biti plate danas?
Sutra, a sutra nece nikad nestati.
Daleko bilo, i nikome ne trebalo ( pa ni renovirano )!!!! Amin
Sta radi onaj Gavrankapetanovic u kosevu? Pokrao gdje je sta stigao pa sad gleda ima li tala i on!
Kad covjek uporedi Sarajevo i ostatak BiH, Zagreb i ostatak HR, Beograd i ostatak Srb, ...., isto Bijafra i Svicarska.
Koji ostatak Srbije, kraljevo, uzice, valjevo, sabac??? Bio obisao, ti ocigledno nisi. Beograd je 50 godina gradilo 22 miliona ljudi. Hrvatska je napravila iskorak ali vise zbog mentaliteta, ovo ostalo je sve razlika u nijansama!
Izvini nisam skontao post na prvu, u pravu si!
Ovim stručnjacima je sve preče od pacijenata, sređivanje kabineta , krečenje , postavljanje nove rasvjete itd..... a puni hodnici pacijenata koje niko ne prima u zakazane termine, čekanje po nekoliko mjeseci na određene nalaze i snimke, to niko i ne spominje.......................E ako dođe Bregović ili kusturica onda se naprave izuzeci i preskoče sve formalnosti, JADNO.........
Aman silnih negativnih komentara. A vala od dezurnih klix kriticara nista bolje ni ocekivati. Svakako pozitivna vijest. I drago mi je kad vidim da se moj novac utrosio u obnovu bolnice, nabavku aparata i sl.
pa samo mozete renovirati i nakon 30 godina krecite ostavstinu one drzave e moj tito, nisi nam trebo ni ovo ostaviti...
J.bo te tito. On je ovo sve i smislio. Zivjelo se od kredita da bi se financirala cetnicka armija. J.beni rus copavi. Laka mu zemlja bila svaki kamen od sto kila.
Sta znaci malo boje
nek je vala, i nije ninasta licio
moja mama je tamo lezala tesko bolesna....u toliko nehumanim uslovima da smo sve sto smo imali od imovine dali i doveli iz njemačke doktora koji je otpremio u njemačku u bolnicu da bi mogla dostojanstveno da umre...dok je lezala u sarajevu sve je govorila...e ako se dignem na noge donirat cu novac da se barem napravi lift da bolesnici ne moraju silaziti niz stepenice kada trebaju ici na preglede i snimanja.....strasno strasno strasn
joj mali Sandzo, malo manje tog lega high uzimaj, nista te ne kontam
PRIKAŽI ODGOVORE (1)