Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POJ\'O GOVNO ONAJ KO OBRISE OVAJ KOMENTAR: jebbem matter sa-x redakciji :)
NAjpostenije je da se zove Plato Doktora Dabica SrbijaDoPacifika
francuska, ima boljih prijatelja!
Cime je Francuska dokazala da je istinski prijatelj BIH.Zar smo tako brzo zaboravili dolazak francuskog presednika tokom rata u Sarajevo koi je sprijecio NATO intervenciju i tako omogucijo srbima da i dalje prave zlocine i GENOCID u Srebrenici....Francuska je najzesci protivnik islama u evropi,skidajte to odmah....
\"Mostar\", yebem ti malo mamu. Trebali smo vam na Musali postaviti jos jedan KRST! Eto tako, da se zna da je to nase!
@Mostar Kako bolan Spanci nisu dobili trg u Mostaru po zasluzi? Neko im \"kokn\'o\" vojnika \"kod Hita\" i zato su dobili ono sto su zasluzili, moj Mostarac. :D To je samo kod nas moglo biti. Francuzi (prijatelji Srba od pamtivijeka) u Sarajevu, Spanci (nema vecih katolika i islamofoba) u Mostaru. I kad neko kaze nije sve bilo s namjerom... Puuuuuu, mater vam...
Za svu tu zbrku je zasluzan BRADONJA koji se reklamira ispod teksta. On je to uradio zato sto je OTKRIVEN jos prosle nove godine (ili ti ga bozica) da se lazno predstavlja kao D.Mraz, a fakticki se zove DRUGACIIJE. To je (njegova) osveta za otkrivenu njegovu JEZUITSKU licnost. Sada znate sa kakvim BRADONJOM imate posla. Ponekad mu SEKULARISTI liznu po koje mudence ili paksu. U ime GRADJANSKE pervezije, naravno, a ne RELIGIOZNE.
Cuj oni bi opet da postavljaju tablu sa izmijenjim tekstom!!! Pa ko je Suad Dzindo da imenuje trgove ??????????????? Kakva Francuska i njen trg u Sarajevu???!!!!! Sarkozy i njihova partija govore da muslimanima nije mjesto u Evropi a ovaj Dzindo izigrava ahmaka!!! Pa Dzindo teba treba ispljuvati a i ove iz Kantona koji uzimaju puls ne bi li vidjeli kakva ce biti reakcija gradjana!!!! Ne trgu Francuske na Skenderiji!!!!!!Ne drzavi koja javno zagovara tezu da su muslimani strano tkivo u Evropi!!!Mittterand za Bosnu a Sarkozy za Tursku!!!
za Saraljije: brisat\' odmah naziv trga. Kakav francuski trg?! Jos malo pa cemo u Srebrenici napraviti holandski!
@NICOLAS cuj ovoga?! \"Spanci su ucinila dosta u Mostaru...\". Jesu, jesu, kako nisu! Gledali kako Bosnjake vode u logore na desnoj strani, pomogli etno-neonacistima da postave kriz na Humu iznad Mostara helikopterima, itd. Hvala im. Nikad im necemo zaboraviti. A spanski trg u Mostaru nije dobio naziv po zasluzi vec po spanskom vojniku koje je stradao o snajperiste (hmmm, cijeg li da mi je samo znati!?) u centru grada.
“Tabla je postavljena na inicijativu direktora Skenderije” Pa direktore, ti si direktor javne ustanove, a ne privatnog granapa. “sama sam rekla direktoru da ukloni tablu ukoliko smeta iz bilo kojeg razloga” znaci ako mijenjanje istorije nije zasmetalo kao sto je sada slucaj, to bi tu stajalo za stalno. “vidjela ju je tek prilikom otkrivanja” pa i ako si je vidjela tek priliko otkrivanja, valjda bi kao diplomata, trbala da znas sto je diplomatski incident ili nije!
Hvala Bugarskoj , od danas imam drugo misljenje o njoj .
Republika Hrvatska je prva priznala BiH za informaciju svim neupućenima, a takvih, je nažalost previše na ovom portalu
@prle po cemu je bitnije Francuska nego bilo koja drzava? A istorija se ne moze mjenjati. @Berniau U vezi sa Spanjolskim trgom u Mostaru, Spanjolci su ucinili dosta za Mostar, a francuzima (malim slovom) se jedino moze pripisati preko 11 000 mrtvih u Sarajevu. Hvala Mitterandu! Gradjani Sarajeva efinitvno ne bi podrzali nekakvu inicijativu da se taj plato (jer to nije trg) nazove po Francuskoj! Francuska jedina zemlja koja na vijestima jos uvijek govori bivsa Jugoslavija, a ne Bosna i Herecegovina!!
nisu vandali, nego oni koji znaju nešto o našoj lijepoj.....;P