Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do prije par mjeseci sam mogao da se zakunem u IZ a sada to u svakom slucaju ne bih mogao. Mislim da im je najvaznije napraviti dobro reklamu o dobrim i poslusnim. Najmanje je vazno kako je obicnim ljudima koji nemaju dodira sa gospodom na slici a ti obicni ljudi su zapravo IZ a ne ovi koji se razbacuju na sve strane.
srpkinje se kunu u obrezanu Tursku cunu
Vrhovni bošnjačko-muslimsnski hodža u posjeti institucijama vlaške unije....
Bombu, zlatni ranac, dat ce ti Bosanac...
Teroristi ispituju teren
dok ti narod vrsi samoubistava i dok zivo od 3 KM po danu ti si svezo zastave sa SDA i brstis politiku a mladi muslimani vise ni bismile je znaju.prouciti
@Tume cudo vam je deset puta bilo bolje kad niko nije nazor ucjo bismilu a madi muslimani mogli siriti propagandu samo po zatvorskim celijama
Zvanično je UStavu BiH SEKULARNA DRŽAVA, to znači da je CRKVI i IZ ZABRANJENO DA JE ZVANIČNO PREDSTAVLJA ! Moraće se Ustavni sud o oveome OČITOVATI. Dodik već podnio APELACIJU !
Ne predstavlja sve muslimane Reis ko ni PApa kršćane. Odbilo ih dosta radikalnih da ih predstavlja !!
---- Odnosi IZ i različitit tijela EU Nismo vidjeli z tajnim dokumentima i ISlamsku zajednicu u KOORDINACIONOM MEHANIZMU, Vjerovatno je u zadnjoj verziji izbačena BiH a u ubačeni IZ, te parvoslavna i katolička crkave, te ijevrejska zajednica čim se PROVODI PRESUDA Sejdić Finci.
Jedan je nas Reis ponos Bosnjaka !
Ja mislio imate dvojicu...:-))
Kako se vi brinete za nas :) pravi prijatelji :)