Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@TO JE.. Ova budaletina nema veza sa ISLAMOM i ovo nije ISLAM Evo ja sam musliman (i još 2 miliona muslimana je u BiH) pa ne napadamo ambasade. Ova budaletina je iz SRBIJE a ne iz BiH i vamo je došao samo da našteti svima u ime neke vjere koju je sam sebi izmislio. *(-_-)*
štetu BIH je nanio državljanin srbije,znači strani državljanin puca po ulicama Sarajeva i to je prava istina i to trbaju naši političari da javno kažu..pa čovjek je jutros prešao granicu iz srbije javljaju tv kuće......
Što lažež upišao si se od dragosti i žao ti je što idiot nijenapravio više gluposti pacove jedan
Sandzaklijama koji ovdje zive, BiH jeste domovina. No ovaj decko nije iz Bosne. On u Srbiji zivi, tamo se skolovao, tamo placa porez. Srbijanska vlada je bila odgovorna da, poznavajuci njegovu proslost, prati ovog momka. Srbijanska vlada je fulila ovdje. BiH nije u ovom slucaju nista mogla uciniti jer je ovaj decko gradjanin druge zemlje, koji cak i ne boravi u Bosni. Nismo mi duzni nadgledati svakog muslimana u bivsoj Jugoslaviji. Sto je sljedece, da i za Makedonce i Kosovare budemo odgovorni? Da stavrno voli BiH i smatra je svojom domovinom, kao mnogo Sandzaklija, on nikad ne bih ucinio ovo zlo danas. Mogao je komotno u Bg ovo raditi...ali nije. Odlucio je da izblamira Bosnu! Nije narod Sandzaka kriv za ovo. Mogao je i neki domaci idiot isto uciniti, i njega bi onda gledali kao neprijatelja Bosne i BiH naroda.Moglo je se desiti i Srbinu konvertitu (ima i njih u vehabijama). Ovo nije djelo Sandzackog naroda! Neko ocito koristi lake mete kao Mevlida za svoje ciljeve!
EFENDIJO TO SU NOVI MUSLIMANI ovo je tvoje djelo super si odgoijo novog muslimana . ovo je tvoje djelo konju jedan marš u đamiju i ne javljaj se konju jedan
Da kod njega je ako si protiv terorista onda si protiv [email protected] - ako ti to izjednačavaš onda sam ja islamofob, ako ne onda sam protiv terorista.
Ti kao i dotični Mustafa. Nema ovdje isl.am.ofobije, ali ima straha od terorista, vehabija, radikalnog islama. Je li iko ikad imao nešto protiv dobrog bosanskog islama koji je vijekovima tu? NE, ali protiv ovog uvoznog DA!
Sad ćemo još više lizati dupe americi i izraelu. Ubrzo imamo priliku dokazati im svoju pseću vjernost kada se bude glasalo o palestini.
Zbog ovog napada na nase prijatelje amerikance, srbiji treba objaviti rat!!
koliko samo isl.am.ofobije i rei.sofobije na ovom por.talu f.uj fuj fu.j fu.j f.uj fuj fu.j
Da, da, nek si nam rekao. CNN će objaviti tvoj dubokoumni zaključak..Sad će zapad okriviti zapad za ovo, ili ipak neće...? PROBUDI SE HAJVANU!
Mustafa ne seri, ovo su tvoji puleni, ti si ih doveo, ti si im gradio dzamije i \"islamske centre\" da se imaju gdje skupljat i to od siće koja je ostala kad si razgrabio donacije iz arapskih zemalja... Pod Ti naravno mislim na tebe, Aliju, SDA i ostale radončiće, brzopotezne milionere koji ste od ovog Grada i Drzave napravili ovu septicku jamu u kojoj zivimo. Krepaj dzukelo.
Pa zna se da su tzv. mudžahedini došli iz zapadne Evrope.Zašto nikom nije jasno.Do 95 te- su većinom sjedili u kasarnama i maltretirali domaće stanovništvo. To najbolje znaju Zenićani.
jesi gloop a sta mislis sto ovakvi idu u austriju ? pa idu po planove i po pare.... a cilj je jasan....
prodajemo kalas.njikove i napadamo ambasade.... ugledali smo se na naseg junaka ark.ana...
Hmmm, ja mislim da je Tajvan najviše kriv.
mislio je SANU napraviti veci devar , ali im nije poslo za rukom.... SANU = PROCITANI STE...