Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postovani reise, u zadnje vrijeme svjedocimo sve manjoj konzistentnosti sa vase strane. Iako napadate bahate i radikalne, sami ste postali bahati i pomalo radikalni. Govorili ste kako vjerski sluzbenici i objekti ne mogu biti mjesto politike, vi napravite iftar i sjedite samo sa kadrovima lopovske SDA-SBB koalicije. Dzamije po Sarajevu su mjesta najgnusnije politicke propagande u korist lopova SDA-SBB (Memic, Koldzo, Efendic i Ajnadzic). Posto nista necete da uradite, zelim vam poruciti da ste sve manje reis naroda a sve vise njihov reis. Haram vam bilo.
Govnar korumpirani.
ništa mi nije jasno, tko tu koga....
svaka cast IZ i Reisu na ovoj odluci i potezu.
Vidi vlaha
rijaset poručuje, ne zanima nas dobro ako ga nismo mi organizovali a mi nećemo organizovati ništa dobro, bar ne u ključnom momentu za iz. kada treba vitre i zekat podabrati
a šta su vitre i zekat?
@pasije popodne 1992 ok.... zbogom