Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Zabrinuti smo, dodao je reis Kavazović, zbog posezanja za nasiljem, prema ljudima i prema imovini. Slika spaljenih državnih institucija i ustanova, kao simbola ove države, za koju su pali mnogi životi, užasnula nas je, poruka je reisa Kavazovića. " Poštovani Efendija, narod nije adresa za slanje ovakvih poruka! Sve što ste rekli upišite na račun stubova Bošnjaštva i kada sve to proširite na pedesetak poroica koje misle da vladaju Bošnjacima i situacijom među njima. Poštovani, bahatost koju iskazuju oni, oni koji bi trebali biti prvi među jednakima, su odlepljeni od stvarnosti i žive u nekom svom filmu, a od naroda su odvojeni mušebkom i perdom kroz koju se ništa ne vidi niti čuje. Vidi se i čuje! Zato bez zora neće biti ni narodnog zazora. Jedan dio bogatuna već uvrasprodaje svoju imovinu /, pokradenu od naroda, bezbeli/ i sprema se u muhađire. Ma, kako, neće se moći sakriti, naći ćemo ih! Naći bezbeli baš radi onih koji su dali živote, zbog njihovih, a i naših potomaka. Lopovi su!
„Gori jedan dan anarhije od godina nepravedne vlasti". ovim je sve jasno, i precizno receno! i taj h. alija sigurno nije zivio medju obicnom rajom, tako da tesko moze suosjecati sa covjekom , koji godinama trpi nepravdu. znaci, ne bunite se, bacit ce aga koju mrvicu i vama! nekad :)
HUSEINE TERORISTO NAGUZIO TI VEPAR STO I TI NAGUZUJES.
vjerovatno i ti imas bosnjacko ime pa ga se stidis i glasas za komsica ili nasu stranku pennisa qratz-a hahaha
BOSNA SE BRANI ISLAMOM! NAPRIJED REIS EFENDIJA!!!
da je vise islama nebi bilo problema
babuka STA JE TERORISTO ZAO TI STO SI BALINCE.BOJE TI KRMAK STARU.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Eeee Reise, Reise... Ovakve rijeci su drage Allahu, samo sta je sa djelima. Raja se zaduzuje za dzenaze, dzamije i dzamije se grade pa prazne stoje, muslimani gladni, djeca im jos gladnija, a oni sto ih u propast gurnuse u prvim safovima, s tobom rucavaju... Reise, ocisti pred svojom avlijom, sankcionisi rasipanje, odreci se para sa budzeta, pokazi narodu i djelima da si u ovoj grdnoj nevolji ne samo rijecima s njime, nego i svojim djelima! Obavezi se na skromnost! Pomozi obespravljenima, na to te Islam obavezuje!
ex oriente lux 14.02.2014. u 13:02 42"Dole SDA, dole džamije.." Ljudi, što smo mi ratovali, uopšte? Da pobijete Bosnjake i otmete teritorije.. samir.omerovic.142 14.02.2014. u 12:59 Odgovori 103*** ti mater palicemo i dzamije da znas A izgleda mi ce mo tebe a za ono prvo imi tebi pa vidi kad ti vecina mamu poselami..
znaju porodice pali boraca da se drzava brani zivotom,jer su ostali bez bliznji a danas hodaju gladni.I trebaju biti zadovljni nafakom bozijom dok ti I sl tebi uzivate?Suti smradu kao sto si i do sada sutio...
Dedera ti pročeprkaj po Merhametu , pa ako si Reisčina nađi ko popljačka 100 miliona KM od 2005 godine pa do danas i boga ti pusti se politike , nije to tvoj posao.
*** ti mater palicemo i dzamije da znas
Mogao bi vam šejtan dati da probate..
Ja mislim da se ovi ili ovaj nebi trebali petljati u ove stvari...
Treba da se petlja, ako mu je nijet narod! Ako nije, onda je isti ili gori od onoga prije njega!
ma pusti to...nije im mjesto u politici.
Reis je sila. Ali u svakom slucaju govori diplomatski tipicno za jednog poglavara i upravo zbog toga sam volio Cerica. On bi otvoreno dao podrsku demonstrantima i nebi ih osudjivao ni sekunde. A ovo sto nasi autoriteti rade me bas nervira, samo pricamo o tome kako ne treba paliti a zaboravlja se razlozi zasto je paljeno nesto.
ma cijeli svijet je protiv srba, cak i svemirci. I da jest zapitajte se zasto, mora da ste opasna mraka
DRZAVA SE BRANI NAKRADENIM SERGIJAMA PO DIJASPORI I BRBLJANJEM ARAPSKIM JEZIKOM................
DRZAVA SE BRANI NAKRADENIM SERGIJAMA PO DIJASPORI I BRBLJANJEM ARAPSKIM JEZIKOM................
Cisto podsjecanja radi, koje ono auto vozis, uvazeni skromni vjerski lideru?
Eh da, hvala na podsjetniku
Reis Kavazovic je covjek za primjer.nasuprot Cerica lopova.Sve sto je rekao u hutbi je opravdano I na mjestu