Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka priča šta ko hoće ovo je jedina ličnost iz BiH koju respektuje međunarodna zajednica. Kralj.
Cestitka.!!!! Vise vrijedi ovaj Covjek od svih politicara BiH-e cjelokupno.!!!!!!!
Jadna žena. Koliko je ovakih evropskih bošnjakinja po svijetu. Dođi u RS, nije sva bosna po šerijetu. Rado ćemo te sačuvati od smrda.
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Ilegalna-imigrantkinja-se-boji-serijata-u-BiH-111832.html
Znači, samo da te sačuva od ovoga gore?
Ako je ovo krme nas najbolji ambasador, onda ce biti da smo mi neka praseca, lopovska, licemjerna, nazadna rupetina. Pa da, mi to i jesmo, ovaj nas predstavlja bas kakvi i jesmo... Ne gledajuci sad prosjecnog stanovnika, ali prosjecan politicar i vjerski poglavar odgovara ovom profilu 100%.
Neka ga svevisnji sacuva svakog zla i belaja!
Koliko ja znam, ne cijene ga ni sve smrde a kamoli ostali. Eto vam ga. On vam je najveća kazna, hahahaha...I niste zaslužili bolje.
Ovaj covjek ima najvise medunarodnih priznanja u BIH....
KLASICNI UBLEHAS I MANIPULATOR!
Cerića priznaju i cijene svugdje u svijetu, jedino ga domaći crveni mrze !
nadzite nekoga iz SDP-a ili iz kvazi-stranke \"nasa stranka\" koji moze na ovakav lijep nacin reprezentirati nasu drzavu ... ali i iz SDA se tesko moze nekoga naci!
masala! jedina bh-licnost, koju respektuje svijet! NAS NAJBOLJI AMBASADOR !!!
I kako da covjek misli ista lijepo o ovom skupu i njegovim ucesnicima kad ova lopovska ubleha drzi nekakve govore?