Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je ovaj novinarcic? Procitala sam mu clanke i iz svih izbija mrznja prema Bosnjacima i islamu. Pravi islamofob. Novinarcicu Bosnjaka i Bosne i Hercegovine je bilo i bice stoljecima nakon tebe. Ti si jos jedan zalosni i zaostali produkt komunizma.
ZA MODERATORA (PARDON, CENZURISTA CK SDP) NARAVNO DA NECETE OBJAVITI NESTO STO VRIJEDJA CAST I DJELO VASIH VLASNIKA CRVENIH KMERA KOJI UZIMAJU REKET PO KVADRATNOM METRU JOS JEDNA POTVRDA KO VAS PLACA I ODAKLE VAM NOVAC .... OD REKETA ORGANIZOVANOG REKETA VASEG NALOGODAVCA ZLATKA POSTENOG SRAM VAS BILO
Pi,zd,a vam materna, to mi je hvala za sve sto sam napravio i dao, ,s,toko pogana
http://www.youtube.com/watch?v=8WyyXeyCHtI odlicna pjesmica....
@RATM mama ti je stoka,a i j... ti bakir mater.ko ovdje brani bakira stoko glupa
A(h)mede,jadu jadni... Iz pouzdanih izvora:A(h)medu zena neda da imaju sex!!!kaze mali mu i nikakve koristi od njega...zato čovjek na ovakve stvari prešo...samo se iživljava na jadnoj \"olovci\"pokušavajući nešto da napiše.al ne ide ni to kad imaš mali...(mozak)hehhe
Meni je Buric tako pametan kad kaže: DAKAKO ?! Jeb* te Dakako i Slavo Kukić, da malo govori maternjim jezikom, jes to čuo matereti od nane svoje...
Zivio Bosnjakistan jer mi necemo da nas neko ka.r,a mimo islamskih pravila. Samo halal ka.r,anje dolazi u obzir.
tebi je konj komunjarski najvažnije da vrieđaš bošnjake,sve što je kod bošnja,naravno tebi nevalja,koga ćemo na vlast,lagumdžiju i hadžića koji otimaju po sarajeevu za građevinske dozvole,malo morgen.
imal kakav dekret koijm se može zabraniti ovakvim degenericima da išta govore
@Dz.Bijedic Hajde buraz u partizansko, kozaracko kolo. Gdje je Buric objavio vani nesto? Koje je njegovo djelo prevedeno na neki svjetski jezik? Da li pise u nekim inozemnim novinama? Treba udarati po vlastodrzcima. Ali napravi usporedbu njegovih tekstova i tekstova novinara u Zagrebu ili Beogradu koji kritikuju vlast. Ovaj zivi jos u 70 godinama.
Zao mi ono malo normalnih ljudi sto ostede u BIH nadajuci se da ce pamet i normala pobijediti, a ova vecinska stoka i ne zasluzuje bolje. Spasavajte se dok jos mozete. Nikad nije kasno za novi pocetak.
Ovde brat bratu 30 % vehabija .Sve komentari sinova predratnih magacionera i fizikanera. Ali sta ces nekome je rat rat, a vama .. P.S. Popeli ste mi se na milokliz sa vasom supljom !!!!
Brišite do iznemoglosti, istinu ne možete izbrisati, komunistički repovi. Tako je UDBA radila.
Bravo majstore ,najtuznije je kad pocnu da \"brane\" Bakira I ostale postene politicare ,a nemaju para ni za cigare. Daleko je i Evropa i emancipacija gradjana BH jer jos uvijek je ono \"ma nek\' krade al\' je nas\". Zbogom pameti i jos jednom bravo Buricu na hrabrosti.