Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ipak istina izlazi na vidjelo. Znam da ce Alijinim sljedbenicima ovo biti neshvatljivo, ali sami su krivi sto su dozvolili da ih Alija, Ejup, Hare i ostali zlocinci zatupe.
Sta se raspravljate sa debilom zna on najbolje ko su prvaci svijeta u zlocinima.Pun ih je Hag. IMA DANA ZA MEGDANA
pa kak ce se poklani muslimani stotine hiljada vratit kuci? jebeno lazna ovakva statistika,u korist cetnicima...al prle ce prdnut kad bude trebalo da cio svijet zna kak je mile u stalama klao muslimane...!
Zvaničnim statistikama, registrirano je više od milion povrataka u BiH? Ne znam ko ovo radi, medjutim neko otvoreno laze da se kaze, Dayton uspjeo, ljudi se vratili itd? A ono nista od Daytona nije respektovano, osim unutarnjeg razgranicenja, ANEKS VII nikad nije ni pokusan biti realiziran od strane Srba, cetnici iz Hrvatske (Srbi) se naselili bespravno u BiH u biti bosanske snage su dozivjele poraz u miru. Neki su pogresno razmisljali, EU je podrzala one koji su za Veliku Srbiju, a ne za Bosnu.
@ RS...znaci to je nacin na koji se mladje genreacije u RS-u nose sa genocidom koji je uradjen u tom entitetu?! pa da, to je ona faza koja se u psihologiji zove \"denial\" ili poricanje. ima jos vremena, ali vjeruj mi, jednog dana, mozda kad budes imao unuke oni ce jako dobro znati o kakvom genocidu se ovdje govori i gdje se on desio i ko ga je napravio.
@RS pa debilu ko je lud da iz cista mira napusti svoj dom? Reci to mojim komsijama u Zvorniku , sto su ostali u kucama 1992 pa ih Arkanovci i lokalni Srbi poklali. Neki su bili penzioneri a neki maloljetna djeca. U svakom slucaju civili. Neznam momak kolko ti je godina , ako si mlad pa se nesjecas , to je drugo. Ako si stariji onda je definitvno vrjeme da posjetis psihijatra, zapamti,nikad nije kasno.
pa debilu ko je lud da iz cista mira napusti svoj dom? znali su sta ih ceka ako ostanu jjer nije ovo bio prvi rat na ovim prostorima ali podaci ce da pokazu krajnji rezultat, tj gdje je STVARNO bilo etnicko ciscenje a gdje su to bile manipulacije
koliko je tebi godina, 12 možda??? da si stariji sjetio bi se par činjenica npr te da je par dana uoči početka rata 90% srba već napustilo svoje domove i zauzelo položaje na brdima... sjećam se dobro, bio sam 7. razred tada, 2 dana pred opći napad od 15 učenika srba samo dvoje je ostalo. isto tako je bilo i u firmama i fabrikama... i šta misliš zašto se nisu vratili???
polako istina izlazi na vidjelo pa ce se ispostaviti da je etnicko ciscenje jedino bilo u FBiH onda ide tuzba za genocid pa da vidimo...