Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na šećer i gazirane proizvode treba uvesti drastičan porez, to su uradile Skandinavske zemlje, Slovenija, mislim i Kanada...Na listi proizvoda su kao alkohol i duhan. Stvara ovisnost, šteti zdravlju, izaziva gojaznost i milion bolesti.
Mislim na gazirana pića naravno, kojekakve kole, sprajtove, sokove pravljene po garažama i ostalo smeće.
Povecanjem akciza na gorivo se destimulise privredni sektor.Akcize trebaju da idu na proizvode koji su luksuz a ne potreba
SDA mafijashi
smanji te sebi paušalje i plate, pa će te da vidite AGENDE
Zanima me da li duhan raste u našim krajevima?Znam da u Makedoniji to raste.Al eto,ako raste onda posadit duhan umjesto malina,ako se već bolje isplati.A može i jedno i drugo.
Čuo nekad za hercegovački duhan ???
Vidiš jesam,al kažu da se u Hercegovini sad neko smilje sije,nije tolko zahtjevno kao duhan.
Samo trpaj duvan i cigare na vise...ne moze se zivjeti od ovi pusaca vise...
Ako povecaju cijenu benzina ugradicu plin. Ako povecaju cijenu plina kupicu biciklo. Onda nek se jebu.
Kako to da se padom cijena nafte, ne koriguje i cijena gasa? Obično je to dvoje povezano.
Ako povecaju cijenu benzina ugradicu plin. Ako povecaju cijenu plina kupicu biciklo. Onda nek se jebu.
da su transparentno radili,baš kao da bi se neko usprotivio odluci... bi se ovako medjiski prepucavali, a "mi" bi i dalje slali komentare i proteste, ali preko interneta... Baš kao da je sve ostalo transparetno, samo ovo nije...
Koga lazu, evo sad citam na vecernji.ba da hoce da uvedu najmanje 25 feninga po litru. Ko ne vjeruje neka pogleda > http://www.vecernji.ba/iako-cijena-barela-nafte-nastavlja-padati-u-bih-se-cijene-goriva-ne-mijenjaju-1024950
Vec sam se bio zabrinuo :D
Akizu na gorivo nikad ne treba povecavat jer ga mi nemozemo kontrolisat za 10 dana moze barel skocit na 60-70$ i onda bi placali 3km/l radi tih akciza(poreza) koji ste htjeli uvest!
Pa narovno da će lopovi uvijek pokušati da "ispod žita" provuku ono što im je od interesa. Povečanje akciza je krajnja mjera, tako je lakrdijaš Novalić naglasio. Prvenstveno su trebali regulisati rad na crno i doprinosima obezbijediti punjenje zdravstvenog fonda, zatim ubiranje poreza, pa ako nema mase za reformu zdravstva, tek onda pristupiti povećanju akciza na ova dva proizvoda. Moglo se i očekivati da ova kilava vlast ovako uradi. Nadam se da im neće proći njihova namjera da ponovo i dodatno kradu građane.
vise stete nego koristi... sve vise naroda ce se trovati i oboljevati motajuci onu krdzu od duvana sto kosta 15 maraka kilogram, i pijuci onu "zdravu domacu" rakiju secerusu koja nije prosla nikakvu konrolu kvaliteta..
BRAVO SDA BAR NESTO RADITE MNOGA SE RJESENJA VIDE MORA SE PRIZNATI DOK JE SDP BIO SAMO OSE VIJESTI
Sve pozitiva udarila jel da? :D Tebi praavo dobro ovdje zar ne ? :D
HAHAHHAHAHHAHA JEST TEBI DOBRO NUMBER...DA MI JE BAR 3 DANA BIT U TVOJOJ KOZI DA VIDIM KAKO JE TO BITI...BUDALA..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako se odmah dogovore kad treba oteti od naroda.
SNSD i SDA hoće nešto da naprave od ove zemlje, a DF, SDP i SBB plaćenici im ne daju.
Imali i jedna fabrika koju je napravila SDA za ovih 25 godina a prodali su sve sto je narod sa komunistima i Titom napravio
Ma nema evo 25 godina vec uzivam u rahatluku ove drzave hahahaha sviju ti jesi normalan xD
PRIKAŽI ODGOVORE (5)