Sindikat policije KS odgovorio SDP-u
75
"Reformisana policija" u PVC kineskim uniformama
Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super je ova SDA policija...
malo zna ko,da visocki KTK trenutno sije uniforme za njemacku i poljsku policiju,a ovi nasi uvoze iz kine....sramota
pecana je kralj, a vi SDP ga P*U*S*I*T*E zajedno sa nesposobnim budimlicem
ni amerčka uniforma nije made in USA, 100%
a odakle bi trebale biti uniforme????? Ko to jos proizvodi uiforme osim kineza??? Gospodo izvrnite garderobu, sve je made in Kina, tajland, meksiko. Otvorite svoje ajfone, smartfone, sve je made in kina. I za one koji ne znaju, u usa u army shopu sam kupio bluzu, amerčku uniformu, gle cuda, made in china. Sta lupate, sta se pravite pametni????
grupu oko lagumdžije pred zid i puf puf puf Marxovom mi groba.
umjesto da nam domaće firme šiju uniforme mi veće uvozimo, isto kao i so za posipanje puteva uvozimo iz egipta a tuzlanska ?????????? nikad mi nećemo naprijed ovo su fuj političari
Bravo za Policiju. Jest da dosta kake i kaznjavaju ljude u saobracaju za prekrsaje koje vidjam da oni sami krse gotovo svakodnevno, ali na ovome aferim. U Srbiji poslicija u najnovijim uniformama made in USA, a kod nas zing jong buha muha. PRC Strasno....Zlatko Zlo
hodaj te goli :)
Pa koliko deru građane mogli su od naše kože napraviti u toj policiji i sebi i komplet familiji dobre jakne umjesto što nose ovo kinesko smeće!
Mevlid iz Srbije krediti iz EU, gas iz Rusije (neplacen od 1991), hodze iz Saudiijske Arabije, dzamija iz Malezije, sadaka od dijaspore....ovi SDa-ovci su totalno poludili....Još samo da naprave Fatihu spomenik na sred trga aerodroma Alije Izetbegovica.. Koda im je Izet Fazlinović predsjednik komiteta...
Ne kontam što se svađate međusobno oko toga koja je vlada na vlasti - svaka gleda da vam odere kožu s leđa, i nije važno koja stranka stoji iza nje, bitno je da ni jedna nije vlada ovog naroda nego radi protiv njega. Jesam li možda nešto slagao? Poenta i jeste u tome da vas navode da se svađate međusobno pa i ne vidite ko vam je u stvari neprijatelj.
Čujte ovo: "posljednja relevantna istraživanja jasno pokazala da najveće povjerenje građani imaju upravo u policiju." Otkuda li samo stiže ova laž? Stanje je upravo suprotno - narod je ogorčen na policiju jer ih samo kažnjavaju, slizali su se sa vladom koja im otima i ono malo što imaju, i ne rade svoj glavni posao koji bi trebali - borba protiv kriminala.
Čuj vratite nam Budimlića? Hahhaha,namontirana horda SDP-ovog ogranka hara Sarajevom kradući šta stignu sijući strah. Zna se da je SPD ruglo i mafija.
Bolje nisu ni zaslužili.
Ne postoji više " 22. decembar" da vam kroji uniforme, ali budite sretni da ste dobili i kineske koliko radite tj. ništa ne radite. Nema države, nema policije, postoje samo lopovi tj. političari.
IdiJoti! Bog je napravio Zemlju, a sve ostalo kinezi!