Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma neka oni raspišu referendum u RS-u ako treba i o ocjepljenju, mi ćemo u Fedraciji raspisati referendum o pripajanju Federacije RS -u i eto opet cjelovite Bosne.
mozes samo da nam se nagalbas penisa i ti i ovi sto ti pune glavu glupostima ti si za nas samo olindjala konjina i ne umisljaj da si neki faktor!!! mozes smjeniti poiticara, ali ne mozes smijeniti cijeli narod
Srbi cesto zapjevaju... \" Lazu, lazu me..\" itd...itd...
Dodo, neravno zato smo tu. :)
@Kosmo Tako je sinko, tako smo te ucili. Samo to ponavljaj i nemoj gledati oko sebe sta se radi. Mi brinemo za to. Samo ti pazi na muslimane, gledaj kako su opasni i kako samo sto ti nisu za vrat skocili. I vjeruj u referendum svakako jer to ce doci jednog dana samo budi strpljiv. Imamo mi jos nekih poslica ovdje da obavimo i privatizujemo tu i tamo, a onda ce doci referendum sigurno hoce.
ne mere referendum, he-he
Ljudi ta priča o referendumu o nezavisnosti nikada neće proći sve dok na prvom mjestu muslimani ne promjene priču. I ako ćemo imati Evropske zakone taj referendum će morati kad tad da se provede nije to nikakav bauk. Ali dok god muslimani se ponašaju kao da oni imaju ekskluzivno pravo na Bosnu.
Bošnjaci, Ne bojte se referenduma jer ga nece biti ! Mirno spavajte. Vas Rahmetlija PS. Ne bacajte bombe na mene !
Bosanci, Ne bojte se referenduma jer ga nece biti, barem ne za nezavisnost RS, jer to je nasa tj. srbijanska kolonija koju mi uz pomoc naseg namjesnika gulimo sto vise mozemo, a narodu samo bacamo prasinu u oci da ne gleda sta mi radimo. Vas Boris
Nema šta \"Demokratija\" u svom izvornom obliku. Bravo Incko, samo ćeš poslije ako se ikada vratiš u Austriju imati problema da se navikneš na normalan život. Ovde ipak imas \"carska\" ovlaštenja.
Stranci se boje da Dodik raspise referendum jer bi onda morali nesto uraditi protiv njega. BIH je kao posuda u kojoj se krcka paklena corba od sastojaka kao sto su RS, HB, RBiH, FBiH i raznih mirodjija kao sto su stranke, udruzenja gradjana, nevladine organizacije i slicno. OHR tu dodje kao kasika kojom se corba mijesa da ne bi zagorilo, a ruka koja mijesa je PIC. Kad bi posuda pukla corba bi se prolila i ruzni mirisi bi izasli na vidjelo.
Ja sam Musliman iz Bosne ali sam za uništenje fašističke BiH. Dok god postoji nakaradna tvorevina mi nećemo normalno živiti. Uništmo BiH ako ne zbog sebe onda zbog naše djece. Pozdrav iz FBiH Smrt fašističkoj BiH - sloboda narodu u nove tri evropske države
@Thon Pise da ce se Dejton morati postivati i kada ode OHR. A ja kazem da nije OHR-a Dejton bi davno propao jer nije samoodrziv.
Referendum ce biti i postacemo nezavisna RS a vi koji imate sta protiv crknite. Sto bi Pipo reko RS4EVER!
Rekao sam i ponavljati necu vise, zaboravite referendum, jer niste Drzava--a nikada i necete biti,oci vam zamazuju--nikome nama u Bosni nije dobro--ali odluke se donose na Drzavnom nivou pa kakva god da bila Drzava BiH-u Evropi se vodi kao samostalna, to jest Drzava!