Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poptupno se slazem s izlagacima, ovo nije tuzba protiv nekog naroda vec protiv rezima koji je nanio zlo svima, i srbima i bosnjacima i hrvatima, i zato kao srbin podrzavam obnovu tuzbe, nek se sudski dokaze koliko je ko kriv i nek snosi posledice da bi naredne generacije bolje zivjele a ne da se uvijek svadja oko toga ko je agresor ko je izvrsio genocid, mada za genocid presuda vec postoji i o tome se nema sta pricati, jedino sto moji pojedini sunarodnjaci na zalost to negiraju a toliko ima dokaza umjesto da kazu genocid je izvrsen i nek odgovaraju odgovorni za genocid i da ukinemo ovu tvorevinu sto smo genocidom stvorili, ali daleko smo mi od te svjesti da priznamo svoja nedjela.
Aferim, jasta vec obnoviti tuzbu protiv Srbije i svih koji su ucestvovali u genocidu nad Bosnjacima.
NARAVNO OBNOVITI TUZBU PROTIV AGRESORA ALI SA NOVIM I CISTIM SNAGAMA. ISTO TAKO ZLOCINCE PROGONITI DO POSLJEDNJEG, TE NOVE NARASTAJE TEMELJITO UPOZNATI I UPOZORITI SA GENOCIDOM NAD BOSNJACIMA.
hahahha VOLIM BiH vise nego sto je vi mrzite..sta je dojadile vam Selendre i Balega sto smo vam dali..ja odoh na party a u jutro trim..fakju
Hajde jedna doza kompleksana pa na spavanje. Sutra konzilij zasjeda ne bi li u 113 pokusaju pokusali ustanoviti tvoju dijagnozu.
Zahtjevati pravdu i odstetu pa da vidimo dali ce se kurrciti i dalje nappadati suverenu drzavu BIH-u aggresorska genocidna serbija i genocidna tvorevina-cettnitet...!!!
JOS SERBIJA NIJE OSJETILA STA JE PRAVDA I ISTINA...!!! A istina je jedna i jedina...!!!
Jevreji i dan danas traze pravdu i odstetu i poslije drugog svjetskog rata...!!! ZNACI TUZITI , TRAZITI PRAVDU I ODSTETU...!!!
Da dovrsim-nema napretka u BiH bez dobrih odnosa ni sa Srbima u BiH, a i sa Srbima u Srbiji. Pa vi vidite koliko vam se isplati tuzakati i vrijedjati nakon toliko godina, a ni sami ne znate sta ocekujete i sta uopste mislite da danas mozete. Rat bio, rat prosao, danas je tako kako jeste, nemas povratka na staro to je sigurno.
Ne tuzi BiH Srbiju, nego federacija. Republika Srpska ne da ne tuzi, nego Srbiji zeli sve najbolje i najbolje moguce odnose, kao i nastavak specijalnih i paralelnih veza, naravno :)
Ko o cemu, Bosnjaci o genocidu. Nakon toliko godina i svega ocekuju od Srba i cijelog svijeta nesto, ne znam samo sta mislite da mozete da postignete. Umjesto da se okrenete da nesto napravite u toj crnoj i nesrecnoj vam drzavi,jer koliko god vi ih mrzili, i Srbija a i ova Crna Gora su danas funkcionalnije i normalnije drzave u kojima se bolje zivi, koje polako idu ka EU, a vi jos zivite u devedesetim i u srebrenickoj prici i mislite da danas nesto mozete Srbima da uradite. Srbi su vam konstitutivan narod drzave koju zelite da ocuvate citavu, pa razmislite kuda vodi ta mrznja koju svaki dan iskazujete, koliko god da imate razloga. Nece moci to tako. Pametnije treba da se igra. Islamske Bosne nema, jedino vam je funkcionalnija drzava mogucnost.
SVAKA CAST...!!! REVIZIJU TUZBE PROTIV SERBIJE TREBA POD HITNO DATI...!!!
..budale ..bilo pa proslo .. zapad je na to stavio tacku .. proces bi vec bio obnovljen da je zapadu u interesu
:) samo vi pljackajte svoj narod uzmijate im dnevnice tuzakajte okolo...naravno uvijek izgubite i onda Bosnje pricaju o teorijama zavjere...
Samo se vi zamarajte, tuzite, sudite, svadjajte... jednostavno receno vrtite u krug i slusajte ove \"intelektualce\" a ne svoje \"ja\" i bice vam kako vam je sada a ako ne dodjete pameti da bog da vam bilo gore, svima odreda. Ja odoh s Novom Godinom u Novu Zemlju :) Pa ako ikada dodjem ja cu se smijati a vi cete plakati.
Ja mislio da je neki pacijenti sa gerijatrije, ili u najmanju ruku savjet penzionera, kucni savjet stubista...a ono \"bosnjacki intelektualci\" ahahahaha. A koja ce to institucija pokrenuti tuzbu. Indijanci iz 24% svog rezervata mogu samo da f.a.nfla.ju....
HELJP!!! DJENOSAJD!!! NATOO!!! KMEEE, KMEEEEEEEEE