Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predsjedavajući Zajedničke komisije za evropske integracije Parlamentarne skupštine BiH Halid Genjac je najgora moguca osoba na ovom mjestu jer sama cinjenica da idiot nezna engleski sve govori... ko nas evropi predstavlja dobro smo i uopce tema bilo kakvih razgovora u toj EU...
Realno ti ja natakarim m.a.m.u u S.U.P.C.I.N.U. , dohakace se i vama kad tad a onda vas sve na glogove kolceve natakinjati, prolje.vi g.o.v.n.a.v.i.
nacistickoj srbiji EU-a je ukinula vize mada ona nije isporucila hitlera ratka maldica???? kome li to EU-a vec godinama prijeti i gazi? EU-a je jedan od glavnih krivaca ratnih zlocina i genocida nad Bosnjaccima i to jos nije sve receno i razjasnjeno! Popisa nece bit sve dok genocid tvorevina ne bude ukinuta u korist USTAVA drzave BiH-e koji se vazi od 1992-e godine! Raspodjela DRZAVNE imovine nece bit na entitete vec ostaje imovina DRZAVE BiH-e i tacka! Dosta vise uslova, prije svih danasnjih drzava EU-e je POSTOJALA Bosna i Hercegovina, vrijeme je da se to GLASNO I JASNO kaze EU-i, nacistickoj srbiji i svim neprijateljima drzave i gradjana BiH-e!!! BiH4EVER!
Ko zna, mozda nam ovako ide zato što politicari mlate praznu slamu, a narod ne mlati – politicare !
Jadni mi kad su nam ovakvi primitivci parlamentarci.