Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ocekivati od Tihica izdajnika i ostale srpske kolaboratorske bande rusiteljaBosne i Hercegovine...?
SIPA je četnička banda, pod zastorom državne zastave, isto kao i Sud i Tužilaštvo BiH. Rat u Bosni i Hercegovini je 1995 samo promjenio oblik i sredstva ratovanja. Specijalni rat protiv BiH, posebno Bošnjaka , a kojeg vode poznati stari/novi akteri je kud i kamo opasniji.
Nacutirimo ti i sestru i majku da se razmnozis. J.ebe.m ti mrtvu majku u truhlu joj sisu.
Vama heroj nama zlocinac. Vi Turke slavite a nama su fasisti. I jedino logicno rjesenje podjela BiH prema katastarskim knjigama. A eventualno napraviti i takvo uredjenje koje ce sprijeciti nekontrolisano razmnozavanje Bosnjaka. Jedan Bosnjacki par jedno dijete. Kina zakon...
srbi su genocidan narod! Svi su srbi isti
To sto si prozivljavla idi se zaliti svom Aliji,Harisu ,Ejupu ,Juki ,Celi i ostaloj kompaniji koji su trljali ruke od zadovoljstva dok si ti to prozivljavala,oni su ti to i napravili...
fakat sta ima veze ako mu malo rovare po stanu? strah ga da ce naci deenov vibrator?
Ako je kriv neka odgovara , ako nije nema cega da se boji .
Polako, stici ce pravda sve, spora je, ali dostiznaa... drage komsije, uvijek ste Vi zrtve...
bolje da uhapse deena, usta mu se naserem pederska
pa da, vojno jako naoruzani stanovnici Sarajeva digli su ruku na goloruk i nenaoruzan srpski narod. Sram nas bilo i stid. A i svi su krivi, i Slovenci i Hrvati i Albanci, i Muslimani i Crnogorci i SVI, samo su Srbi nevini. A sto se Backovica tice, ako je bilo potrebe , neka su mu pretresli stan, ne vidim zasto bi on ili bilo ko drugi bio iznad zakona.
Čuj INA, hajde da se oglasio Energopetrol pa hajde....
Fašistički zločinci brane druge fašističke zločince. Pa niko nije lud! Ili su se oni u Dobrovoljačkoj možda samo pou.bi.i.j.ali???
Mamu vam c.etnicku sa muslimanskim imenima!!!
Genocidasi srbi rade na stotine u SIPA itd....pravosudje BiH-e osloboadja srpske monstrume i imas obraza nesto napisati......ocito je da su pojedini manji od makovog zrna sto se tice ljudskosti i covjecnastva...u koju si ti grupu?