Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni radnici u strajku ne mogu biti jedinstveni.
Mogu,mogu,ali samo na izborima kad su jedinstveni za svoje vodje.
I ja takodje imam provjerene informacije da rusi hoce da kloniraju tita i da ga posalju direkt u Tuzlu da ocisti zbijene radnicke redove od politicara kako bi zapoceli novu revoluciju balavurdije i zapalili preostale zgrade koje su im roditelji gradili dok politicari sebi prave kule i gradove.
Svak za sebe, Srbi, Hrvati, Bosnjaci.... :)
jad i bijeda, radili po 35 i više godina i sad nisu nigdje prispjeli nego na ulicu.... nisu u državnim firmamam da kafe ispijaju, tamburaju nogama mjereći koja im je duža a pare redovno stižu na račun
Nije istina. Klix laže ... ruši mafijašku vlast
Malo, malo ovi iz Tuzle stvaraju nerede na ulici. Sad će opet da blokiraju saobraćajnice? Znaju li oni da remete javni red i mir? Šta radi policija po tom pitanju? :))) Sve ovo sam napisala samo iz jednog razloga. Imali su šansu da biraju promjene, ali nisu je iskoristili. Što ste tražili to ste i dobili. Sve vam se vratilo kao bumerang. Žao mi je onih koji su bili za promjene, ali zbog većine, nisu došli do izražaja. Ništa više ne možete uraditi. 2.10.2014. g. ste potpisali kapitulaciju.
Na ovu foru su propali svi antivladini skupovi i protesti. U pitanju je samo sitni individualni interes pojedinaca koji rovare i po takozvanim "sindikatima" i radnike prave budalama.
Sami ste sebi krivi....
sad se ujedinili kad vide da ih je sjebalo visegodisnje razjedinjavanje na koje su sami pristali. sad ste se nasli ujedinjavat. boze mili koja smo mi rubikova kocka od drzave i naroda.
Ovo jer više postalo ciganluk i to žešći od Nazifa i njegovog mede ..
bilo bi smijesno da nijw zalosno
Samo strajk gladju,ali bas gladju,i ustrajte u njemu.On ce vam rijesiti probleme za 20-tak dana,kad vec niste strajkovali kad je trebalo,oko 10-og Oktobra
I meni bi dobro došao da malo liniju dotjeram
Razjedinjeni, a trebaju radničko jedinstvo... JaH, gdje prestaje logika, počinje Bosna kao što reče Andrić.