Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Sale srboturico i sumski djilkosu sto se javljas kad si glup ?
Opet totalna kriza i zatvaranje očiju pred istinom... BiH ovdje, Srbija inostranstvo :)))) Dakle bosanskim srbima je opet uvezena pamet.... Pa ni Dejton vam nisu dali da potpisete :)))
silne li ste pametne komentare stavili, nema dalje....a niko nije primjetio ovo: BORIS TADIĆ JE PREDSJEDNIK A NE PREMIJER.
Sta se vi, poturice, uzbudjujete oko posjete gospodina Tadica?! Dosao je u Banjaluku u a ne u vasu dzamahiriju. Ni ja se ne ljutim kada neki funkcioner iz arapskog svijeta dodje vama u posjetu, cak me i ne zanima. :) Pozdrav iz Republike Srpske
javljam ti se tadicu, mamici ti ga slozim ponosno, kerino jedna usminkana sijeda..mrs u zemlju svrba
Tadić je domaća pamet. Svi smo mi jedan narod SRBI. Vi uvozite iz BL pamet u SA, ne može ni parlament BiH funkcionisati bez nas.
Ma, kakva puzajuća agresija,...Direktno miješanje u unutrašnje stvari,...Nije se došao tuspasiti u Sarajevo,...Agresor da ne može biti agresivniji,...Salonski četnik,...Genocidne države predsjednik,...
Nema domaće pameti pa se malo UVOZI :))) Neka, neka.... pa bar sada znate da ste glupi.
Ponekad mi je zao da Inzko predstavlja ovakve licemjere i saveznike genocidne srbije!EU-ja gubi svaki kredibilitet kad hoce da ukine vize srbiji znajuci da srbija krije ratne zlocince a i najveceg fasistu i genocidasa mladica! Pravda za Bosnu i Hercegovinu! BOSNA4EVER!
i s vama u miru zivjeti???? hah...ba_lije, kopajte pus_ke gdje morete...
puzajuca agrasija od 95 g. pa nadalje susjednih zemalja, tako nazva ovo jedan profesor s prava
Sad će ovi iz tkz.rs, da ohlade malo. Došao Tadić da im kaže da se bre ne zahebavaju više, inaće ništa od viza i ulaska srbije u EU. No money, no game. Samo neće moći dugo, čim Dodiku, SIPA pokuca, opet će lajanje da krene. Kao ugrožen jadan narod, bla,bla,bla...
Koga on blefa jedna prica za javnost jdruga za cetiri oka.Svi su srpski rukovodioci isti i cilj im je isti. A dodo se osokolio pa postavlja ultimatum MZ da im je ovo zadnji put da upotrijebi bonske ovlasti. Ima li iko da cita ovakve njegove ultimatume i Tadicevu pricu sarane lazu.Fol podrzava BiH,a u cetiri oka ih sokoli da mu stvore veliku srbiju malo morgen zivi bili pa vidjeli neda Amerika genocidnoj dosta sto su je priznali.
Sta bi sa mojim komentarom odgovrni odgovri ?
ovo sad kao došla pamet iz beograda...