Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko si ti \"čovječe\",tebi svi smrde samo ti mirišeš,da ti nisi jedan od odbjeglih dražinih koljača što se skrasio u kanadi.Nemaš pojma o čemu pišeš,tvoji su komentari jedni od najpoganijih koje inače pročitah na internetu,idi u crkvu ako si kršćanin pomoli se Bogu,ispovidi se svom popu,nije ti dobro,tvoja mržnja prema drugačijim ljudima prelazi riječ šovinizam,imaš li ti koga,imaš li djecu,oca,majku,brata,sestru ???\'Ti si opčinjen stvarima koje su se dešavale prije 600 godina,čuj njega \"kako smrde poturice\"ti si lud,ti nisi normalan.Ha ha ha haaa,ti si opsjednut,trebate voziti kakvim gatarama,razmisli malo,tvoji komentari SMRDE,TI SMRDIŠ,TVOJ UM SMRDI,jado jadni, jadi te spopali. Molim još neke od posjetilaca ove teme da prokomentarišu o ovome pod nikom :))) ,da čujem i vaše mišljenje.Hvala.
A sto braco Srbi bre primite vjeru pravoslavnu. Pa i ona je macem nametnuta. Macem su ljudi tjerani da primaju i krscanstvo i islam. Sto se bre ne borite protiv tog zla. Ako su Muslimani poturice onda ste vi pravoslavci posrbice. Ajde malo se bunite protiv tog zla i srusite koju pravoslavnu crkvu pa da zaradite pravo laprdanja po forumima. Ili jos uvijek mislite da vam je vjera bogom dana?
daj bolan još koju ovu guslarsku da se smijemo :)
POLIZITE MI PICU SVI PO REDU, PRIJE CETE OZDRAVITI TAKVI BOLESNI GLUPANI JEDNI RETARDIRANI !
Moju braću Zdravka i Ivu ubio je Goran Marković, zvani Markan, u Kotor Varošu 6. jula 1992. godine, tvrdi u ispovijesti za \"Nezavisne\" Viktor Grgić, predratni ugledni građanin Kotor Varoša, danas izbjeglica u Rijeci.
23 maj 2008 Beograd - Srpska crkva pokusava da sakrije uzrok bolesti Patrijarha Srpskog Pavla medjutim kako saznajemo B92 .je dosao do informacija da patrijah Patrijah Srpski Pavle verovtno boluje od bolesti AIDS koju mu je preneo Pahomije prilikom pricescivanja. --------------------------------------------------------------------------------- 20. april. 2007 Vrhovnom sudu Srbije podnet je zahtev za zaštitu zakonitosti zbog kršenja zakona i normi o pravima dece na suđenju vladici vranjskom Pahomiju (54), koji je presudom Opštinskog suda u Nišu u martu 2006. godine optuzen da je počinio bludne radnje nad četvoricom dečaka koji su učili za sveštenike te ih terao na bludnje radnje tako sto ih dirao za straznjice i mazio po genetalijama pokusavajuci njihove polne organe da stavi u svoja usta
Bosanci ne dozvolite sebi da diskutujete sa srpskim smecem na ovom portalu jer upustajuci se sa njima u diskusiju omalovazavate sami sebe.Ignorisite bagru molim vas gledajte na njih kao na bezvazdusni prostor.Nisu oni jos svjesni prave situacije!!!Bosanci veliki poz za vas.
sta je vece \"srpski\" ili \"ravnogorski\" stvarno ej
Dze bi trebalo praviti Drazi spomenik u Foci ili u Visegradu? Odlucite se bre vec jednom.
ROMANIJA SE KUPITI MORA
TREBA DATI AMERIMA DA NAPRAVE BAZU NA ROMANIJI
NEMA BOLJEG I VECEG MUSLIMANA OD SRBINA KOJI SE POTURCI
hahahaha sto me nasmija,hahahaaaa radodajka,hahahahha,odaklen ti ovo,hahahaha realno hahahahaha
@SRB-IN pita muju, mujo jebbes li sta ti Mujo sta god , ma jebbem jebbem tvoju scerku Rajku Radodajku
A prije kuknjave je bilo ovo: To izusti starina Novace Svojoj sari vatru primaknuo. Kad mu puce sara pirlitana Nut u momka dobre srice bise: Ne pogodi ni njega ni dorata. Skine Turcin perna buzdovana Pa udara starinu Novaka. Kako ga je lahko udario, S crnom ga je zemljom sastavio, Pa mu sveza naopako ruke, Pa ga goni priko Romanije.