Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
razroki skroz prolupao..kakav sud i tuzilastvo BiH kakvi prioriteti...predsednik Mile uskoro na referendumu proteruje te bosnjacke institucije iz RS-a i uspostavlja srpske a to znaci da ce bosnjacki ratni zlocinci tipa Sefer, Naser,Dzaferovic i ostali biti zatvoreni u 23.7%.Cim prigvire iz kafeza bice corkirani.Papuce i pidzame dacemo im za dz a hozen tregere neka ponesu od kuce jer kajiseve oduzimamo na ulazu u prdekanu.
milina gledati kako krmad kmečeeeeeee hahahahahhaha
ponavljas jedno isto kao kakav dementni deda, osim toga nisam siguran ni da si previse dobar u glavu, treba preispitati ko kmeci zbog referenduma i proterivanja svih bosnjackih institucija iz srpske...islamski teroristi vise nece smeti da izadju iz kaveza..u stvari...jednom je to vec zabranjeno cin mi se da mu je ime Naser :-)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a silikonjare, što rece mekta ..... i širenje nac.i vjer.mržnje i netrpelj.....
Odlično, svaka čast, još samo da se nađe neka budaletina koja će vam povjerovati. Vrana vrani oči ne vadi.