Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
M da je Mladić heroj, ne bi se sakrivao toliko godina, nego je obicna **zda..
Kad Rugoba od mladić ratka krepa svaki bošnjak treba da ode na njegov grob i urinira.
Treba ga bacit u svinjac sa bracom i sestrama pa nek se valjaju :-)
stoke nedokazane. ja sam ateista i kazem da bog da gorio u paklu
KAD ĆE OVA SPODOBA VIŠE KREPATI?
ratko mladić izbačen iz sudnice zbog silnog smrada kojeg je širio oko sebe, sudije sumnjaju da se general opet uneredio u gaće.
Haman ce nesposobni sud i ovog monstruma pustiti kuci na oporavak!
Bilo bi dobro da ima neki sud koji bi sudio svim sudijama i tuziocima haskog tribunala za sve pravne zlocine, ukljucujuci i ovo sudjenje tesko bolesnom covjeku koji ocigledno ne moze da prati sudjenje. Ovo je vojni sud NATO pakta i dobro je davno rekao Groucho Marx “Military justice is to justice what military music is to music.”
errorcode, jel ti to pokusavas da budes duhovit? Ili provokativan? Ili, ne daj boze, pametan?
E JEST MI ŽAO OVOG UMNOG BOLESNIKA, NE MOGU DA OBJASNIM KOLIKO. NEĆU MOĆI DA VEČERAM, *EBEM MU MRTVU MAJKU I CIJELU FAMILIJU, DABOGDA SE RASPADAO A NE MOGAO UMRIJETI. DRAGI BOŽE I DRAGI ALAHU, KAZNI OVOG MONSTRUMA SMRDLJIVOG DA SE PATI BOLEŠĆU PAR JOŠ DESET GODINA, NE UZIMAJ GA SEBI, JER CIJELU BOSNU I HERCEGOVINU JE UNESREĆIO ZLOTVOR, NEMA BOŠNJAČKE I HRVATSKE KUĆE U KOJU NIJE USELILA TUGA I JAD KADA JE NAREDIO DA SE POBIJE PREKO 8000 LJUDI. PRAVDA JE VALJDA SE PATI BAR JOŠ 10 GODINA UMNO POREMEĆENA SPODOBA.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)