Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za sarajevo-xcom: Kakav izbor prenesenog clanka i kakva detaljna elaboracija od strane vaseg urednistva da covjek povremeno mora da se zamisli tko i zasto plasira ovakve elaboracije. Ovakvima kao ovaj \"minhen\" ovaj info dolazi samo kao potvrda njegove quasi-istine i genocidne ideologije. Mislim da bist ipak morali jednom da pocnete pazljivije plasirati ovakve informacije i ne raditi nista sto ide u prilog zlocincima i njihovim sljedbenicima. Nije svaki citalac u stanju da zdravo prosudi ovakve komentare. Ranije ste na isti nacin elaborirali komentare Dodika kao da ste u njegovom predizbornom stabu.
Za Minhen...ti si u zabludi otkad si se rodio.cim si izasao iz pi..e mate...e odmah te zadojilo cetnistvom i fasizmom.Za vas lijeka nema.vi ste rak rana na ovom svijetu.
ado jel mislis da vase vezanje zastava sa hrvatima nije bio dovoljan signal da se srbi spreme za odbranu-vi bi opet da pravite jasenovce i handzar divizije i onad bi bilosve super-ko je osudjen za genocid i ko je to pravio-naser oric je pusten a on je pravio genocid znaci nisu jos osudjeni-rasim delic slobodan a klao je ljude-ado u zabludi si totalnoj
Niste krivi: Isli ste od vrata do vrata i kupili narod za logore ili strijeljanje, i da ne nabrajam. Ja bih volio da nije bilo tako ali na zalost jeste. A vi koji nevjerujete, potrudite se da sakupite cinjenice koje dokazuju drugacije (AKO JE NEKO MOZDA SA MJESECA TO URADIO). Osudjeni ste za genocid i pred bogom i narodom.
Kličković-Kličak=Govno
Tako je Gojko. Najprije je postojala Jugoslavija a onda se niotkud pojavila ta BiH i napala Jugoslaviju na prostoru Sava-Drina-Neum-Una. I onda vidi nepravde stranci priznaju da se toj BiH da citav taj prostor s tim da su napadaci zadrzani na nekih 51% te teritorije.
Dokaz da je ideologija odavno popila mozak ljudima. Ne poricu zlocine vec nastoje da mu nadju opravdanje kroz konstrukcije o ugrozenosti, borbi za opstanak i slicno. I onda kad sud presudi u korist optuzbe, jer je tu da sudi da li se zlocin zbio ili nije i da li je taj i taj odgovoran za to i to, onda se dize buna kako je sud pristrasan.