Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi sindikalci primaju plate od radnika, a štite interese poslodavaca, a zaključak je da imaju dva pozamašna primanja i lagodan život ...
Sindikat je bez obzira na sve jedino sto danasnjem radniku drzi glavu iznad vode
Sindikat korumpiran"do bola". Sindikalni predstavnici bolje sarađuju sa poslodavcima nego sa članstvom. Ostvaruju preko toga svoje privatne interese(zapošljavanje članova porodice). Sindikalnu članarinu(a nisu male pare) "čereče" bez nadzora. Sve u svemu "nešto je trulo u državi sindikalnoj". Preporučujem članstvu masovni izlazak iz sindikata.
Koji je ovo manipulator. Svaka čast, predobar šahovski potez vlade i ovog mamlaza. Redžu koristi vlada a Šatorovića izigrao ovaj Bajrambanka. Sve u svrhu promovisanja nefunkcionalnosti sindikata i sprječavanju daljeg rada. Svaka čast vladinim stratezima na ovim potezima, zaista pametno odigrano. Šta očekivati od čovjeka koji kaže "Ja predlažem da se kongres održi poslije izbora ...." a tvrdi da nije politički obojen.
Ovaj ko Tito dozivotni predsjednik, samo o tome niko ne prica.
Pa jel bio ko drugi kad predsjednik sindikata u zadnjih 15 godina (mozda i vise) ? :D
maknut bagru nesposobnu i sve ponovo postavit...sve neciji kuriri a nista nerade
... a treci bacaju sihre.
To je qrčev sindikat koji radi u interesu Novalica i SDA BANDITA to treeba rasformirati jer su ih SDA ROBOVLASNICI kupili. SINDIKAT KOJI RADI ZA INTERES SDA ROBOVLASNIKA I LOPOVA.
bajramovic, satorovic, sivro UZP
krim
sindikalci sa bajramovicem na celu, borci za prava uhljeba u bh telekomu i EP
borba za uhljebljivanje počela...
kad se politike ili ti stranke umjesaju dobijes raskol ili raspad... jedsn sda a drugi sbb kandidat a niti jedan nema kapcitet da vode stado ovaca a tek sindikat..
u Sindikatu je najveca mafija
Skupina kriminalaca neradnika!!!!
Ovi nam ne trebaju.. Gori su od poslodavaca
Kakav sindikat... značio je nešto u staroj državi. Sad ga ljudi samo vide kao sredstvo dobijanja još jedne plate, a sa poslodavcima i vladom se pregovara u restoranima na jagnjetini i rakiji... eto gdje odoše pare.