Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
loki gluplji komentar nisam vidjela odavno, kakav si ti retard.
Sve je dobro sto se dobro zavrsi, imao je dosta srece pa je zato ostao ziv i zdrav
Meni ovo sm.rdi. Prije da je neko htio da se rijesi Dzeke kad ga navodno ni policija nije mogla naci..Nije ovo prvi put da ubistvo treba da izgleda kao nesreca. Pazi se ti Dzeko, nekom si stao na zulj :)
taksisti sa taksija su prave gazde voze nova skupa auta ,naštimali sebi zakon nemože im niko ništa ,potkupili sudije nema dalje
Ma kakva policija, tražili ga dva dana i ništa, porodica angažovala zaštitarsku agenciju iz ŽĆivinica i momci ga našli u roku od dva sata, bitno je da je Rasim nađen i da je ok.
Deranje ? Zanimljivo da nisi znao vlastite imenice se pišu velikim *početnim* slovom.
@@0230 idiote u e dopisivanju se SVE piše malim slovom i tu ne važe uobičajena gramatička pravila,veliko slovo je deranje i to se izbjegava,usput jel ovaj bio sam kad je tražip prenoćište
Ako si i ti jedan od tih koji placa fax onda uzalud trosis vrijeme nisu te naucili ni u osnovnoj da se imena gradova rijeka, sela i naseljenim mijesta pisu velikim slovima... aaa takvima i nije preostalo nista drugo nego da placaju ispite
Covjek se napio nakon polozenog ispita i sletio u provaliju... Dzeko, Dzeko...
Kakvo je ovo komentiranje, gdje mi ovo zivimo... niko se ne pita jel normalno sto su ga u toj miniranoj vukojebini locirali mjestani i prijatelji, a ne neka gorska sluzba i helikopter, koje nema ni jedna \"strana\" Majevice. I covjek nije izvucen iz auta nego je tumarao provalijom 2 dana
Ne sviđaju mi se ovi zlobni komentari.Nekoretno je.Svakome se može dogoditi.Ako ništa treba imati mrvu kulture i ljudskosti u sebi.A ne papanluku dati prostor.
OPLAKAH, popravio si mi dan! :)))))
Iskljucite komentare! Samo se ovaj jadan i glup narod sramoti sa svojim izjavama... Samo me zanima da li bi tako pisali da vam je to otac, brat?
Hajd sto je sletio u provaliju, nego jos i miniranu, al cuj moglo je biti gore : \"Rasim Džeko automobilom sletio u miniranu provaliju vulkana u erpuciji punog krokodila\"
koliko si jurio kad si sletio u provaliju, moj Džeko?
Ovo su mu cionisti pokvarili kočnice.
joj shutite,maloprije sam jedva zivu glavu iz kobilje glave izvuko