Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rasim krmak je zasluzio da omasti konopac! Ovima sto me prozivaju porucujem da mi mogu samo naduvati jaja kroz onu \"cijev\" iznad!
rasime mnogo si petljao sa mudžahedinima,zaslužuješ 5 godina što nisi sprečio koljače da uruše ugled bh armije,bradonje napolje iz bosne
ja bih sve arapske dragovoljce koji su se obucavali u hrvatskoj pod uvjetom da oni to zele, vratila u hrtvatsku, a 5i korpus i mundzosi na sjeverozapadnom pogranicnom ratistu za hrvate su odradili kao nitko od hrvatskih branitelja na celu sa generalom Atifom Dudakovicem i ne znam gdje je ovaj lik u cijeloj odbrambenoj strategiji, no sudeci po pricama bh boraca njemu je trebala bilo cija vojna potpora sto dokazuje i vrijeme kada je postao general poslije skoro svih generala i bitaka.
Ma ti si obican BALIJA I KUKAVICA CIM SI SE PREDAO DA TI SUDE... KAKVI SU NAS VODILI DOBRO SMO I PROSLI...
U sljedece obracunu ce biti 99% Bosnjackih Gaziaj /mnogo gorih od Mudzehedina od ovih za koje sude nasem Generalu Delicu.Genocidasi zapamtite da ce mo sledeci put svi jedno i bez milosti uz tekbire ima da gori i zemlja i nebo ah jos mi zvoni u usime eho tekbira koji su se prolamali i koji su nas nosili a koji je to bio osjecaj i snaga.Goe i planine Bosne ponosne Vlasica ,Vozuce a bili smo spremni izaci na nasu Drinu ali nas izdados nasi kazu nedase nam Ameri nasi saveznici ali neka doce i taj vaka znao sam da sa Genocidasima nema zivota a sada su to mnogi uvidjeli!
Generale, uz tebe smo, jebes i taj sud...srbi su stoka genocidna i to je jasno...
Picko muslimanska crkni u zatvoru , kad si mogo sjebat svoj narod odnosno narod koji je casno branio svoju zemlju , crkni ... ebem ti familiju kompletnu sto te otac nije naucio da postujes muslimane , hrvate i srbe.. picko muslimanska!!!
Ama ja ne znam ko bi trebao odgovarati za te mudzahedine kad ih nismo mi ovdje uzgojili nego su ih Hrvati pustili da dodju u Bosnu a da bi im ovi zauzvrat poklali familiju. Balkane, Balkane moj. Ima bolja: Hladno pivo - Do kurca (Kristifor Kolumbo)
heeeej. dokazano je da delic nije kriv, a sto nije mogao kontrolisati mudzahedine koju su tu u ratu bili da dodatno zakuhavaju to nije njegova krivica jer ih niko nije mogao kontrolisati. potpisujem i zadnji komentar.
pameti i zdravlja nikad dosta.... ja bih tebe strpao u zatvor radi relativiziranja genocida i fasizma. nazalost nemam to ovlascenje...
Zna se odgovor na sva t apitanja: Agresori su Sandzaklije i mudzahedini koji su zajedno sa domacim poturicama ubijali, pljackali, silovali...
Meni nije jasna svrha tog suda...
@Kunta Kinte Sram te bilo. Ponovno provlacenje teze \"svi su isti\", najbolje da zaboravimo ko je koga ubijao, pljackao, silovao na kucnom pragu dolazeci iz raznoraznih vuko\'ebina .... Ops, zaboravih da je i Delic oficir vojske iz neke trece zemlje i borio se u Bosni. Ma ja, bravo.
Sad bi bilo pravo da mu nakon ove zalbe obnove proces i dokazu krivnju te mu rebnu jedno 20 godina robije ali u Foci! Usvoje li mu zalbu ili jos gore donesu eventualno presudu da nije kriv onda automatski pustiti Gotovinu a i onog DR.Dabica a Mladicu poruciti da se vise ne krije....